Öneri Moto g Mobile veri sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Moto g Mobile veri sorunu !

Arkadaşlar telefonu bugün almıştım işte biraz uğraşıp şarja koyup işe gittim geri geldi açtım telefonu 15 tl kontörüm -1 tl olmuş mobil veri yazıyordu bir de google play e girdim 10-15 tane programı güncelliyordu yok harita,kitap gibi gibi mobil veriyi kapattım telefon wi-fi ye bağlı olduğu halde neden böyle olmuş acaba zaten telefonu açtım baktım kontör 1 tl olmuş sonra bildirim geldi mobil veri falan dedi -1 tl olmuş dedi Lütfen yardımcı olun şimdi güncellemeleri durdurdum arka planda bekliyor ve mobil veri de kapalı

Lütfen yardım edin konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
[TBODY] [/TBODY]

0MG90

0MG90

Üye
Play Store'da güncellemeleri otomatik yapmış ve onlarda internet olduğu için inmiş. Mobil veride açık olmadığı halde açılmaz kendi açmıştır. Play Store'da da sadece yüksek boyutlu indirmeler de kablosuz internetle indirin uyarısı verdiği için belki uygulama mobil veri ile inmiştir. Yani kendi hatası. Sanırım konu kapanabilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Play Store'da güncellemeleri otomatik yapmış ve onlarda internet olduğu için inmiş. Mobil veride açık olmadığı halde açılmaz kendi açmıştır. Play Store'da da sadece yüksek boyutlu indirmeler de kablosuz internetle indirin uyarısı verdiği için belki uygulama mobil veri ile inmiştir. Yani kendi hatası. Sanırım konu kapanabilir. ;)

evet kapanabilir ben eve geldim işte telefonu abime verdim biraz kurcaladı 10 dakika sonra çağırdı baktım 15 tl kontör gitmiş :D o odada internet pek iyi bağlanmıyor bazen kopuyor sanırım internet kopunca ve bende internet paketi de olmadığı için öyle olmuş şimdi mobil veri kapalı öyle kalsınmı ?

Cevabın için Çok :tşk:

0MG90

0MG90

Üye
evet kapanabilir ben eve geldim işte telefonu abime verdim biraz kurcaladı 10 dakika sonra çağırdı baktım 15 tl kontör gitmiş :D o odada internet pek iyi bağlanmıyor bazen kopuyor sanırım internet kopunca ve bende internet paketi de olmadığı için öyle olmuş şimdi mobil veri kapalı öyle kalsınmı ?

Cevabın için Çok :tşk:
Rica ederim, telefonu aldın mı? Ben başka yerden alıntı yaptın sandım :D Hayırlı olsun

İnternet paketin yoksa mobil veriyi açma zaten :D

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, telefonu aldın mı? Ben başka yerden alıntı yaptın sandım :D Hayırlı olsun

İnternet paketin yoksa mobil veriyi açma zaten :D

Dün aldım ya 2 başka foruma da aynı mesajı attımda alıntı yaptım telefonumdan çok memnunum tabi biz 5800 alışınca süper geliyor şimdi 6-7 tane ağır oyun kurdum 350-400 mb ram boş kalıyo

0MG90

0MG90

Üye
Dün aldım ya 2 başka foruma da aynı mesajı attımda alıntı yaptım telefonumdan çok memnunum tabi biz 5800 alışınca süper geliyor şimdi 6-7 tane ağır oyun kurdum 350-400 mb ram boş kalıyo
Kasmaz merak etme;) Kitkat'a güncellemeyi unutma, hayırlı olsun tekrardan

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
batarya olarak gayet yeterli yaklaşık 7 saat telefonla uğraşıyorum öyle bitiyor wifi sürekli açık ve ekran parlaklığı souna kadar açık kamerası çok güzel menü geçişlerinde hiç bir sıkıntı yaşamadım tüm oyunları kasmadan oynatıyor bazen müzik açıp ağır bir oyuna giriyorum yine bir şey olmuyor

Çok memnunum telefonumdan fiyatını çok hakediyor :)zaten kitkat ile geldi :D

Üst Alt