Motion JPEG Player v10.0.1 J2ME S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Motion JPEG Player v10.0.1 J2ME S60v3 S60v5

Latince alfabeyle göster

Motion JPEG Player Java mobil cihazlar küçük, kompakt ve hızlı Motion JPEG oyuncusu. Bu video oynatma ve ses IP kameralar, cep telefonları ve PDA'ler üzerinde akışı tasarlanmıştır. oyuncu arkasındaki fikir mümkün cihaz bağımsız olarak, yani bir J2ME VM MIDP 2.0 CLDC 1,0 hemen hemen tüm cihazların çalışması için olmaktır.
Oyuncu sadece M-JPEG/JPEG video ve G.711 64 Kbit / s akarsu ses akışı destekler. Bu HTTP Basic ve Digest erişim kimlik doğrulaması RFC2617 uyumlu destekler. PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kontrolleri mevcuttur ve Eksen kameraları ve sunucuları ile test edilmiştir. PTZ komutları JAD dosyasında ayarlanabilir. Hemen hemen tüm cihaz tuşlarını PTZ komutu ile ilişkilidir. Bazı tuşlar özel amaçlar için ya da görüntüyü döndürmek için normal ve alternatif kilit setleri arasında geçiş yapmak gibi kullanılır. Amacıyla tuşları iki kilit setleri, normal ve ilgili alternatif set tanımlanan numara uzatmak için. ekranda yeşil bir gösterge normal anahtar set şu anda ekranda active.A kırmızı gösterge olduğu anlamına gelir ki alternatif anahtar set şu anda aktif olduğu anlamına gelir.

Değişim-log:

· Artık MMS veya gönderebilirsiniz e-posta iletileri, kamera fotoğraf içeren Alternatif anahtar 1 kullanma. Hedef adresi ve mesaj konu JAD file (MMS-Adres ve MMS-Subject) üzerinde ayarlanabilir. Bu seçenek MMS servisi kullanır.
· Şimdi gönderebilirsiniz e-posta iletileri, kamera fotoğraf içeren Alternatif anahtar 3 kullanma. Hedef adresi ve mesaj konu JAD file (SMTP-Host, SMTP-MAILFROM, SMTP-Mailto ve SMTP-Subject) üzerinde ayarlanabilir. Bu seçenek, ağ üzerinden bir SMTP servisini kullanmak ve daha ucuza mal oluyor e MMS-posta iletileri.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pala_24, derbeder25, gezegen5271 ve 2 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer ..

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

Yusuf_EMRE

Üye
Arkadaşlar paylaşımlarınız süper ama google çevirisiyle açıklama hiç hoş olmuyor. Uzun uzun google çevirili anlatım yerine üç beş türkçe açıklamayla halletsek bu işi daha iyi olmazmı.
Bu google çevirileri yüzünden güzel türkçemizide unutacağız:)
Programın ne işe yaradığını henüz anlamadım:) Eğer iyi birşeyse Türkçeye çevireyim bunu, Java olduğu için bütün cihazlarda çalışır.
Paylaşım için teşekkürler kardeşim.

Revengeful

Emekli Yönetici
TeşekkürLer

jeki01

jeki01

Üye
YusufEMRE™;2415143' Alıntı:
Arkadaşlar paylaşımlarınız süper ama google çevirisiyle açıklama hiç hoş olmuyor. Uzun uzun google çevirili anlatım yerine üç beş türkçe açıklamayla halletsek bu işi daha iyi olmazmı.
Bu google çevirileri yüzünden güzel türkçemizide unutacağız:)
Programın ne işe yaradığını henüz anlamadım:) Eğer iyi birşeyse Türkçeye çevireyim bunu, Java olduğu için bütün cihazlarda çalışır.
Paylaşım için teşekkürler kardeşim.

selam.
cok iyi dedin. bende anlamadim ne ise yaradigini.
iyi gunler.

serar1993

Üye
teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt