Most wanted hakkında bilgi...

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Most wanted hakkında bilgi...
mrb. arkadaşlar google play'den most wanted satın almayı düşünüyorum. ancak birkaç sorum var.
1. bu oyunu marketten indirdiğim de offline olarak oynayabilecek miyim? yoksa sadece online mı?
2. internetten indirdiğim most wanted'lar hep sorunlu çıktı. oyun kendine kendine kapandı, ikonlar siyah oldu, kasmalar oldu.. bunu oyunu satın alınca da yaşar mıyım?
yardımcı olursanız sevinirim...

thezombie

Üye
arkadaşım yine kasmaları yaşarsın. ben bu siteden indirdim s3 var bende. hiç kasma yok ve siyah ekranda çıkmıyor. kasma telefonuna göre değişir.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yine kasmaları yaşarsın. ben bu siteden indirdim s3 var bende. hiç kasma yok ve siyah ekranda çıkmıyor. kasma telefonuna göre değişir.
teşekkürler hemen deneyeceğim :) umarım aynı sorunları yaşamam. normalde kasmıyor zaten sadece bazı bölümlerde kasıyor. 1 2 güne belli olur sorun olup olmadığı..:)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler hemen deneyeceğim :) umarım aynı sorunları yaşamam. normalde kasmıyor zaten sadece bazı bölümlerde kasıyor. 1 2 güne belli olur sorun olup olmadığı..:)
most wanted'ı indereceğim link ölü çıktı, şansım yok benim :)

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye

- - - Eklendi - - -

most wanted'ı indereceğim link ölü çıktı, şansım yok benim :)

hocam indirip oynayabilirsiniz link sorunsuz. oyunda aynı şekilde s2 de sorunsuz oynuyorum.

Başka bir isteğiniz olursa yazarsanız yardımcı olurum.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
hocam indirip oynayabilirsiniz link sorunsuz. oyunda aynı şekilde s2 de sorunsuz oynuyorum.

Başka bir isteğiniz olursa yazarsanız yardımcı olurum.
Resim doğrulama kodunu yanlış girdiniz. Lütfen resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz.

bir türlü üye olamadım... en az 20 defa denemişimdir.. herşeyi doğru yaptığıma eminim :)

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
Resim doğrulama kodunu yanlış girdiniz. Lütfen resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz.

bir türlü üye olamadım... en az 20 defa denemişimdir.. herşeyi doğru yaptığıma eminim :)

hocam resim doğrulamayı iptal ettim başka bir doğrulama işlemi koydum şuan sorunsuz üye olunabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
hocam resim doğrulamayı iptal ettim başka bir doğrulama işlemi koydum şuan sorunsuz üye olunabiliyor.
Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

evet... bir sorun belirdi hemen.. oyun yüklenirken ekran patlayacakmış gibi oldu. beyaz ekran gidip gidip geldi... şuan başka bir sorun yok. biraz kasıyor bazenleri. o da normal. ne de olsa çok üst düzey bir cihaz değil. bu sorunu görünce ileriki bölümlerde aynı sorunu yaşayacakmışım gibi geldi.. bu arada bu oyun diğerlerinden daha iyi. eğer bir sorun çıkarsa sizi bilgilendiririm.. :)

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
ve ne yazık ki aynı sorunları yaşadım..

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus kullanıyorum PoverVR SGX540 da 0 kasma takılmayla çalışıyor uzun süre çalışınca bile.İster online ister offline oynanabiliyor.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Nexus kullanıyorum PoverVR SGX540 da 0 kasma takılmayla çalışıyor uzun süre çalışınca bile.İster online ister offline oynanabiliyor.
bilgi için teşekkürler en kısa zamanda oyunu satın alıcam :) umarım yine üzülmem..

thezombie

Üye
burdan indir kasmadan sorunsuz çalışıyor. bu siteyi hep takip ediyorum ben.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
burdan indir kasmadan sorunsuz çalışıyor. bu siteyi hep takip ediyorum ben.
daha önce bakmıştım ama link ölüydü. şimdi düzeltmişler. şimdi deniyorum 1 gün içinde belli olur benim telefonda sorunsuz çalışıp çalışmadığı.. :) teşekkürler..

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
daha önce bakmıştım ama link ölüydü. şimdi düzeltmişler. şimdi deniyorum 1 gün içinde belli olur benim telefonda sorunsuz çalışıp çalışmadığı.. :) teşekkürler..
Ne yaziik ki ayni problemleri yasadim.. benim telefonda mi problem var yoksa oyunda mi cozemedim bir bolum var oraya kadar hic kasmadi bile ama yine ikonlar siyah oldu ve kasmaya basladi.... buyuk ihtimal saticam bu telefonu..

- - - Eklendi - - -

işte tam olarak bu sorunu yaşıyorum..