MORTAL KOMBAT X - VER. 1.5.0 [Super Mega MOD]

Sponsorlu Bağlantılar

Emrevitus

Emrevitus

Üye
    Konu Sahibi
MORTAL KOMBAT X - VER. 1.5.0 [Super Mega MOD]
Özellikler :
- Sonsuz Sikke
- Sonsuz Ruhlar
- Sonsuz Ally Kredi
- Sonsuz enerji kartı
- Anti- Ban ( online girdiğinizde ban yemezsiniz oyuna devam edersiniz ) KEYİFLİ OYUNLAR

Talimatlar
1. Playstore dan oyunu indirip OBB (data) yi indirin
2 OBB YI (DATA) Başka bir yere kopyalayın
3. orjinal oyunu kaldırın
4. hileli apkyı yükleyin
5. OBB yı sdcard/android/OBB ya kes yapıştır yapın ( OBB Klasörü yoksa siz oluşturun)
6.oyunu yükleyin ve giriş yapın (Keyifli oyunlar)
7 BEN DENEDİM OLUYOR %100 :D

hileli apk :

:heyo::heyo2::kop:

:maxicep: üyeleri :tşk: i unutmayın ki devamı gelsin somuru: <3

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz, semihkah, ÇaRşI 2387 ve 1 kişi daha

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

detaay

detaay

Üye
Teşekkürler google play den orjinali indirip obb dosyasını aynı sekilde kopyalayıp kaldırdım buradaki apk yı yükledim sonra obb dosyasını android obb dosyasına yüklediğim halde oyunu açmaya çalıştığımda obb dosyasını tekrar indiriyor obb.tmp dosyası olarak bunun sebebi nedir bir bilgin varmı?
Teşekkürler google play den orjinali indirip obb dosyasını aynı sekilde kopyalayıp kaldırdım buradaki apk yı yükledim sonra obb dosyasını android obb dosyasına yüklediğim halde oyunu açmaya çalıştığımda obb dosyasını tekrar indiriyor obb.tmp dosyası olarak bunun sebebi nedir bir bilgin varmı?
Neyse zaten oyunda açılmadı yinede saol ;-)

kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

Emrevitus

Emrevitus

Üye
    Konu Sahibi

Neyse zaten oyunda açılmadı yinede saol ;-)

telefon modelini veya android sürümünü söylersen sana daha detaylı anlatabilirim ama örnek olarak android 4.4 ve üzeri içindir bu oyun

detaay

detaay

Üye
telefon modelini veya android sürümünü söylersen sana daha detaylı anlatabilirim ama örnek olarak android 4.4 ve üzeri içindir bu oyun
Ilgin için teşekkür ederim galaxy s6 edge 5.1.1 kullaniyorum ben apk yi indirdim daha önceden yüklediğim obb dosyasını kopyaladım orjinali sildikten sonra bu apk yi kurdum obb dosyasini kopyalayip actim fakat apk yeni bir obb dosyasi indiriyor ve boyutu orjinal olandan düşük yani 1.20 gb falan orjinali 1.65 civarında sonra o obb dosyasini indirdi o sekilde acmayi denedim fakat olmadı

Atacan-

Atacan-

Üye
Ilgin için teşekkür ederim galaxy s6 edge 5.1.1 kullaniyorum ben apk yi indirdim daha önceden yüklediğim obb dosyasını kopyaladım orjinali sildikten sonra bu apk yi kurdum obb dosyasini kopyalayip actim fakat apk yeni bir obb dosyasi indiriyor ve boyutu orjinal olandan düşük yani 1.20 gb falan orjinali 1.65 civarında sonra o obb dosyasini indirdi o sekilde acmayi denedim fakat olmadı
İşlemleri telefonundan tekrar yap.
Oyunu ilk açarken inyernet bağlantın olmayacak. 2 3 el dövüş daha sonra interentini aç kullanıcı bağlantını yap oynamaya devam et hileli şekilde.

• Beğen
Tepkiler: detaay