Dedigim Gibi Ps4 Ve PC Sistemi Uygulanmışsa Fatality Zor Yapılıyor Ve Bunu Kolay Yapmak İçin Oyun İçin Bişey Alıyorsun Bugün Yada Yarın Kurup Bakıcam Bende Oyuna Bi Çare Bulursam YazarımOyun ilk başladığında yapabildim ben sadece.
Bende Mobil Versiyon İçin Konuştum O Konsol Ve PC Deki Sistemi Uygulamışlarsa Mobile Fatality Paralı Yapılıyo İşteArkadaşlar ben mobil versiyon için sordum
Ben de mobil versiyon için söyledim. Mobil versiyon olduğu için bütün fatalitileri koymak sence de biraz zor olmaz mıydı. İnsanların cesetleri ve onların organlarını kodlamak zor iş. Bu nedenle belirli karakterlerin belirli karakterlerle yapılan fatalitileri var ki tahminimce onlar da birer video o kadarArkadaşlar ben mobil versiyon için sordum
%99 öyle herkesle yapacağınız şekilde gelmezandroide nezamn geleccek acaba
Evet oyun geldi. Ben fatality herkesin yapacağı şekilde gelmez demek istedimbuldum gelmiş ama tr de yok![]()
Arkadaşım fatality oluyor ama bazı yerlerde. Bazı karakterlerin bazı karakterlere karşı. İstediğin karakterle istediğin karaktere karşı fatality yapamıyorsun. Mesela başta Scorpion Sub-Zeroya, Sonya (Sanırım Kanoydu) Kano'ya yapıyor. Çünkü bunlar ezeri rakip. Bilmem anlatabildim mi.sabahtan beri oynuyorum2 kere fatality yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum .)