Tavsiye MORTAL COMBAT X DE FATALITY

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
MORTAL COMBAT X DE FATALITY
Arkadaşlar oyun android platformunada çıktığı için buraya açtım konuyu. Benim tüm karakterlerimin özellikler full ama fatality yapamıyorum bi kere sonya ile yapmıştım ama oda kendi karakterim değildi. Nasıl yapılıyor lütfen yardım !!!!

oguzxw

oguzxw

Üye
MCX De Fatality Zor Yapılıyo Onu Kolaylaştırmak İçin Para Ödüyordun Sanırım PS4 Te Felan Öyleydi

Serhan

Serhan

Üye
Oyun ilk başladığında yapabildim ben sadece.

oguzxw

oguzxw

Üye
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Benim bildiğim sadece bazı bölümlerde ekstra olarak yapılıyor fatality. Onun dışında fatality yapamıyorsun.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben mobil versiyon için sordum

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Arkadaşlar ben mobil versiyon için sordum
Ben de mobil versiyon için söyledim. Mobil versiyon olduğu için bütün fatalitileri koymak sence de biraz zor olmaz mıydı. İnsanların cesetleri ve onların organlarını kodlamak zor iş. Bu nedenle belirli karakterlerin belirli karakterlerle yapılan fatalitileri var ki tahminimce onlar da birer video o kadar ;)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Sub zero sonya johhny cage ile yapılıyo ama ben yapamıyorum :)

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Ben de yaptım oyun ben de de var dediğim gibi yalnızca belirli yerlerde yapılıyor zaten başta scorpionla ve sonyayayla yaptım ben de bir tek.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
PC/Konsol sisteminde aşağı, ileri, geri, x vb. basit kombinasyonlar ile ya da oyun içinde kazandığın altın(gerçek para da olur) ile easy fatality satın alarak yapılıyor. Mobil oyun ise konsol/PC sistemi ile alakası olmayan bir sistemi kullanıyor haliyle Youtube'dan Fatality tutorial videolarına bakman daha iyi olur.

sebo7

sebo7

Üye
androide nezamn geleccek acaba

sebo7

sebo7

Üye
buldum gelmiş ama tr de yok :(

sebo7

sebo7

Üye
sabahtan beri oynuyorum :) 2 kere fatality yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum .)

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
sabahtan beri oynuyorum :) 2 kere fatality yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum .)
Arkadaşım fatality oluyor ama bazı yerlerde. Bazı karakterlerin bazı karakterlere karşı. İstediğin karakterle istediğin karaktere karşı fatality yapamıyorsun. Mesela başta Scorpion Sub-Zeroya, Sonya (Sanırım Kanoydu) Kano'ya yapıyor. Çünkü bunlar ezeri rakip. Bilmem anlatabildim mi.

sebo7

sebo7

Üye
aynen bugun sadece bi kere yaptı

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Hileli modda bitirdim, dediğiniz gibi hepsinde olmuyor. toplamda 5 fatality yaptım

sebo7

sebo7

Üye
bunda freedom çalıştı benden soylemesi :)

Üst Alt