moral istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
moral istiyorum
evet arkadaşlar OKS yaklaşıyor bana yararlı birkaç şey söyleyebilirmisiniz ? :bilmem:

(OKS puanımı belirticem buraya) sizi ve kendimi hayal kırıklığına uğratmam inşallah eğer kötü puan gelirse kızmayın iyi gelirse size çok teşekkür ederim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
kardesim bol bol test cozduisen sorun yok bende oks ye gırdım ve simdi anadolu lisesindeyım yanı kazandım bunu da testlere borcluyum bu arada hiç dershaneye gıtmedım...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Oks'den korkma bende geçen yıl girdim ve 367 puan çektim
kendini kasma sorular kolay 1-2 Gün öncesinden bilgisayarı bırak bu senin zihnini meşgul etmez çalıştığına inanıyorsan başarırsın

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bol bol test cozduisen sorun yok bende oks ye gırdım ve simdi anadolu lisesindeyım yanı kazandım bunu da testlere borcluyum bu arada hiç dershaneye gıtmedım...

babam dershaneye git dedi gitmedim matematik ve fen bilgisine ağirlık vermeye çalışıyorum türkçe ve tarih bana göre kolay

--------------- Ekleme ---------------

Oks'den korkma bende geçen yıl girdim ve 367 puan çektim
kendini kasma sorular kolay 1-2 Gün öncesinden bilgisayarı bırak bu senin zihnini meşgul etmez çalıştığına inanıyorsan başarırsın

bunu uygulayacağım

cuma cumartesi pazar yokum arkadaşlar pazar akşam ı gelebilirim

mservank

mservank

Üye
evet arkadaşlar OKS yaklaşıyor bana yararlı birkaç şey söyleyebilirmisiniz ? :bilmem:

Yapacağına inan yeter son hafta test çözme sınav sırasında kesinlikle sorulara takılma çözdüğün soruları işaretle ;)

haberi okumadım ama işine yarayabilir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen başarırsın buna inanıyorum..

CanceR

CanceR

Üye
bol şanslar inş. istedğin çizgide ilerlersin ama şunu sölyim asla taviz verme ben verdim ve şuanda kötü yerlde sayılmam ama daha iyisi olabilirsim ;)

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Başarılar dilerim :)
Umarım ileride Keşke demessin kendine güven bunu başarabileceğine inan :) Ve bu hafta yorma aklına aman şu konuyu tekrar ediyim aman matematik puanım çok kötü geliyor ondan bi kaç test çözyim deme sakın :) zaten sen bu güne kadar çalışmıssındır çalışacağın kadar :) bunu yapmak çok zor olucak ama heyecan yapmamaya çalış OKSden sonra kimseyi takma kafana umursama yani olan olmuştur iyi kötü sınav geçmiştir ve artık rahatsındır :) Kazanamazsanda çok üzülme hayatının sonu değil düz liseden çıkıp çok iyi yerlerde olanlarda var :)
Kendi sınavım geldi aklıma :) sınav gününden bir gün önce telefon fişini çekmiştim kimse aramasın diye :) sınavdan çıktıktan sonrada nasıl geçti sorularına geçti işte dahası yok demiştim :) ve sınavdan sonra KEŞKE demedim hiç ve şimdi istediğim yerdeyim ve çok mutluyum :) Darısı başına tekrar başarılar :)

Ozan

Ozan

Admin
Başarılar dilerim kolay gelsin iyi çalışmalar.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eski sistemde 830 puan almıştım, şimdiye göre 415 yapıyor. Kuzenimde girecek. Hepinize başarılar. :oke:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
sorular bilgiden çok dikkate dayalı, benim tavsiyem özellikle türkçe bölümündeki sorulara dikkat et çünkü şıklar çok şaşırtmacalı olabiliyor bu şekilde başarılı olabilirsin, sosyal testleri genellikle harita ve yorumla alakalı, fen ve matematikte de işlemler sırasında dikkatli olmaya çalış, sorulara fazla takılma sınavın sonlarına doğru zamanın kalırsa dönersin tekrar ve en önemlisi bu sınava kendin için girdiğini unutma nolursa olsun seni seven herkes her zaman arkanda olacaktır ve bir sınavla sana bakışları değişmeyecektir :oke:

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
Başarılar dilerim :)
Umarım ileride Keşke demessin kendine güven bunu başarabileceğine inan :) Ve bu hafta yorma aklına aman şu konuyu tekrar ediyim aman matematik puanım çok kötü geliyor ondan bi kaç test çözyim deme sakın :) zaten sen bu güne kadar çalışmıssındır çalışacağın kadar :) bunu yapmak çok zor olucak ama heyecan yapmamaya çalış OKSden sonra kimseyi takma kafana umursama yani olan olmuştur iyi kötü sınav geçmiştir ve artık rahatsındır :) Kazanamazsanda çok üzülme hayatının sonu değil düz liseden çıkıp çok iyi yerlerde olanlarda var :)
Kendi sınavım geldi aklıma :) sınav gününden bir gün önce telefon fişini çekmiştim kimse aramasın diye :) sınavdan çıktıktan sonrada nasıl geçti sorularına geçti işte dahası yok demiştim :) ve sınavdan sonra KEŞKE demedim hiç ve şimdi istediğim yerdeyim ve çok mutluyum :) Darısı başına tekrar başarılar :)

tamam kafama takmam ve keşke demem zaten hayatta keşke demedim böyle yazılmış dedim

Başarılar dilerim kolay gelsin iyi çalışmalar.

teşekkür ederim

Eski sistemde 830 puan almıştım, şimdiye göre 415 yapıyor. Kuzenimde girecek. Hepinize başarılar. :oke:

teşekkür ettim inşallah başarırım zaten meslek lisesine bilgisayar bölümüne gidiyorum 260 puan yetiyor:oke:

sorular bilgiden çok dikkate dayalı, benim tavsiyem özellikle türkçe bölümündeki sorulara dikkat et çünkü şıklar çok şaşırtmacalı olabiliyor bu şekilde başarılı olabilirsin, sosyal testleri genellikle harita ve yorumla alakalı, fen ve matematikte de işlemler sırasında dikkatli olmaya çalış, sorulara fazla takılma sınavın sonlarına doğru zamanın kalırsa dönersin tekrar ve en önemlisi bu sınava kendin için girdiğini unutma nolursa olsun seni seven herkes her zaman arkanda olacaktır ve bir sınavla sana bakışları değişmeyecektir :oke:

dikkatli okurum soruları şaşırmamaya bakarım fen le aram iyi değil matematik iyi zor soruları sona bırakırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt