Mor rengi ile Samsung Galaxy Mega resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Mor rengi ile Samsung Galaxy Mega resmileşti
Akıllı telefon pazarının dev ismi Samsung, bir çok farklı akıllı telefon modeli ile karşımıza gelmekte. 2013 senesi içerisinde Galaxy S4 amiral gemisi ve bir çok Galaxy S4 versiyonu sunan firma, 4 Eylül tarihinde de bir başka üst düzey akıllı telefonu Galaxy Note 3‘ü sunmuştu. Ayrıca firma bu sene yeni büyük ekranlı akıllı telefon modelleri sundu. Bu modeller Galaxy Mega 5.8ve Galaxy Mega 6.3 olmuştu.



Galaxy Mega ailesinin yeni üyeleri, özellikle büyük ekranlı akıllı telefon isteyen kullanıcıları için oldukça iyi çözümler olarak pazarda yer alıyor. Daha önce siyah ve beyaz renklerle sunulan Galaxy Mega 6.3‘ün Haziran ayında mor rengi ile yer alan görseli ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Galaxy Mega 6.3‘ün mor rengi, Samsung’un Hong Kong resmi web sitesi üzerinden doğrulanmış ve sunulmuş durumda.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 6.3″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 1.5GBsistem belleği ve 8GB/16GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile geliyor. Arka yüzünde 1080p video kayıt yapabilen 8MP kamera yanı sıra ön tarafında da 1.9MP ikinci bir kamera yer alıyor.

Samsung Galaxy Mega 6.3 akıllı telefon 1.7Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Krait işlemcili Qualcomm Snapdragon 400′den güç alırken, grafik işlemcisinin de Adreno 305 olduğunu belirtelim.

Mor rengi ile Samsung Galaxy Mega resmileşti
 
Son düzenleme:
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bunu tasiyacak adam pek ala nexus 7de tasiyabilir herhalde.Çok gerekesiz bir cihaz.
 


Üst Alt