Öneri Mophie taşınabilir şarj cihazı

Sponsorlu Bağlantılar

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Mophie taşınabilir şarj cihazı
Merhaba
Forumda arama seçeneği göremedim mobil olarak girdiğim için sanırım.
Mophie şarj cihazı almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz bana?

technogamer2345

Üye
Sol ustte uc cizgili menu butonu var.
Tapatalk'tan ise,"Daha>Ara" seklinde arama yaparsin.

Bahsettigin markayi ilk defa duyuyorum.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi

Ürün budur. Apple tarafından onaylı taşınabilir şarj cihazı. Üründen memnun olan var mı diye sorcaktım.
2500 mah
4000 mah
6000 mah var. 2500 mahlık yeterli olur mu? En uygun fiyata ve orjinal olanı nereden alabilirim?

Edit: apple storeda mevcut bu arada. Baya sağlam bişiye benziyor.

technogamer2345

Üye
Powerbank bu.Tasinabilir sarj cihazi.Yalniz o kadar guce cok kaba duruyor.10.000 maH olanlari o boyutta oluyor zaten.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu büyük olan.
2500lükleri

Bunun gibi.

yaytas

yaytas

Üye
2500 lük bir batarya ile neredeyse aynı bence alınacaksa asus xiomi veya o benzeri markaların 14000-16000mAH lik powerbank leri mevcut onlar terci edilmeli ama dersen 2500 yeter çok kullanmam diye apple onayı var sorman hata:d::d::d:

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Dimi haklısın yaa.. Bir kaç sitede 150-160 TL satılırken d&r gibi mağazalarda 280-290 TL ye satılıyor.. Orjinal mi değil mi kafam allak bullak oldu.. Sanırım büyük firmaların hangisinde ucuzsa ondan alacağım.

yaytas

yaytas

Üye
Dimi haklısın yaa.. Bir kaç sitede 150-160 TL satılırken d&r gibi mağazalarda 280-290 TL ye satılıyor.. Orjinal mi değil mi kafam allak bullak oldu.. Sanırım büyük firmaların hangisinde ucuzsa ondan alacağım.
Bencede mantıklı olan o

technogamer2345

Üye
Alma ondan.Bi elmasi var o kadar.Ertesi gun 2300,2000 derken 1500 maH a kadar dusecek.Telefon bataryasi zaten 2500 maH oluyor ustune ustun bu kadar buyuk degil.Samsungun veya Microsof'tun tasinabilir sarj aletlerinden al.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
80 TLye 10 Amperler Var 3 4 Kere Şarj Edebilirsin Tplinkini Tavsiye Ederim Ben Yada Weilla 131 20 Amper Güzel İkiside

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Alma ondan.Bi elmasi var o kadar.Ertesi gun 2300,2000 derken 1500 maH a kadar dusecek.Telefon bataryasi zaten 2500 maH oluyor ustune ustun bu kadar buyuk degil.Samsungun veya Microsof'tun tasinabilir sarj aletlerinden al.
Bu ürün apple a ait değil sadece iphonelar için önerilen bir cihaz.
Daha önceden tplink ve power bank kullandım s3 te. Telefon 3 hafta içinde bozuldu. O yüzden bunda iyi bir cihaz kullanmak istiyorum. Mophie kullanan arkadaşlar varsa yorumları almak isterim.

technogamer2345

Üye
En iyilerini Microsoft/Nokia uretmis.Gir siteden bir bak istersen.Orada 3200 maH lik kalem gibi sarj plakasi var. :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hem cep telefonunu hem de notebook'u şarj edebilecek kapasitede olanları yani MAH değeri en yüksek olanları al
Hangisi dersen acele etme, burada kullanan arkadaşların vereceği bilgileri değerlendir ve ona göre seçimini yapmanda fayda var.
Çok ucuzuna da kaç ma, çok pahalısına da..
Ben 8400 Mah değerindeki URBAN REVOLT u kullanıyorum ve memnunun..
Aynı anda iki cihazı şarj edebilme aparatı bulunuyor..(Ki bu da çok önemli bir avantajdır)

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Mophiede kendiliğinden bu özellik var. Ama araştırcam hafta sonu. Teşekkürler.

Üst Alt