Monte ws preston

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sapoga

sapoga

Üye
    Konu Sahibi
Monte ws preston
WS

Birçok kez bu iki süper telefon karşılaştırılmıştır.Ama hangisinin daha çok beğenildiğini bilmiyoruz.Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Montenin artıları: wifi tasarım
prestonun artılar:kamerada flas bulundurma
İkisinin eksisi:işletim sistemi

Benim bildiklerim bunlar sizinde katkılarınızı bekliyorum..

erti97

erti97

Üye
Ben samsung monte kullanıcısıyım. yaklaşık 2 senedir bu telefonu kullanıyorum. Başta iyi bir telefondu ama zaman ilerledikçe eksikler olduğunu farkettim. Monte nin ram i bildiğim kadarıyla 128 mb. Bu kadar az olduğu için hız konusunda problem yaratabiliyor(uygulamalarda) . Menüler arası geçişleri iyi. Dokunmatiği kendi zamanında çıkan telefonlarla karşılaştırınca güzel. Benim için en büyük eksiği uygulama azlığı, işletim sisteminin java üzerine kurulu olması ve tarayıcısı. Hele tarayıcısı beni deli etti diyebilirim. Facebook un mobil sitesine bile girerken hafıza dolu hatası verebiliyor. Eğer tarayıcı ve uygulama seni ilgilendiren konular değilse almanı tavsiye ederim.

armoni11

Üye
Monte kullanıcıyım memnunum facebook ve twitter uygulamasını aktif şekilde kullanıyorum yetmeyen yerde opera devreye giriyor şarj süreside çok iyi gidiyor.

sapoga

sapoga

Üye
    Konu Sahibi
Ben samsung monte kullanıcısıyım. yaklaşık 2 senedir bu telefonu kullanıyorum. Başta iyi bir telefondu ama zaman ilerledikçe eksikler olduğunu farkettim. Monte nin ram i bildiğim kadarıyla 128 mb. Bu kadar az olduğu için hız konusunda problem yaratabiliyor(uygulamalarda) . Menüler arası geçişleri iyi. Dokunmatiği kendi zamanında çıkan telefonlarla karşılaştırınca güzel. Benim için en büyük eksiği uygulama azlığı, işletim sisteminin java üzerine kurulu olması ve tarayıcısı. Hele tarayıcısı beni deli etti diyebilirim. Facebook un mobil sitesine bile girerken hafıza dolu hatası verebiliyor. Eğer tarayıcı ve uygulama seni ilgilendiren konular değilse almanı tavsiye ederim.
su an zaten bende monte var gerçektende tarayıcısı berbat hafıza dolu diyince widgetlar kapanıyor ben ce en büyük sorunu bu yorum için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Monte kullanıcıyım memnunum facebook ve twitter uygulamasını aktif şekilde kullanıyorum yetmeyen yerde opera devreye giriyor şarj süreside çok iyi gidiyor.
ben tv izliyorum ve sarjı gayet iyi yorum için sagol

- - - Eklendi - - -

ee yorum yokmu ::islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt