Monte Vs Star Wifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QuieTenS

QuieTenS

Üye
    Konu Sahibi
Monte Vs Star Wifi
+100 lira daha verip monte almaya değer mi ?

• Beğen
Tepkiler: Paranoya

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
senin yerinde olsam +100 lira verip de monte alırdım.. ben şu an samsung star kullanıyorum(wi-fisiz)gayet memnunum..ama 3g,wi-fi ve gps si olan MONTE varken,bence paraya kıy ve monte al..:)

QuieTenS

QuieTenS

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim var mı başka öneri

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes bende su anda monte kullanıyorum verdıgın paraya kesınlıkle deger samsung monte nın dokunmatıgı samsung star dan 10 gomlek daha ustun kesın tavsıye ederım ve GPS wifi PDF 3G vsvs sayamadıgım kadar cok Ben sana su kadar dıyeyım dokunmatık olarak 4 4luk telefon tavsıye ederım.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
tabiki monte ama 3g kullanmicaksan 100 lira fazla vermeye değmez

QuieTenS

QuieTenS

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sağolun

gky05

gky05

Üye
eğer 3g ve gps i çok kullancaksan kıy paraya monte al ama bunları kullanmicaksan da 100 lira vermeye değmez star wifi alırsın..

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
eğer 3g ve gps i çok kullancaksan kıy paraya monte al ama bunları kullanmicaksan da 100 lira vermeye değmez star wifi alırsın..

Alakası yok eger gercekten dokunmak ıstıyorsan git monte al hatta bence git telefoncuya dene ancak oyle tatmın olursun dahada baska bırsey demem ben ıkısınıde kullandım ve monteden once ve monteden sonra olarak adlandırıyorum telefon hayatımı dokunmatıgı zaten 1000000 kat daha ıyı stardan. sor sorustur.

--------------- Ekleme ---------------

Daha dogrusu soyle dıyeyım dokunmatıgın fıyatı 100 lıra eder mı dersen de bazıları etmez dıyecektır ama emın ol bazen dokundugunda çileden cıkarsın ve sınır olursun kaldırıp atasın gelır o yuzden deger kardesım deger ;)

QuieTenS

QuieTenS

Üye
    Konu Sahibi
Monte aldım arkadaşlar
Sağolun yardımlarınız için

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Monte aldım arkadaşlar
Sağolun yardımlarınız için

Kardes memnum olduysan ve olmadıysan belırt elımızden geldıgınce yardımcı olalım sana hayırlı olsun gule gule kullan.

srdrdrml

Üye
Ben senin yerinde olsam monte yerine ipohone 3gs alırım neten dersen bende monte var ve 25 tl taksit ödüyorum 30 tlde faturam geliyor 150dk. görüşme + 500 mesaj + sınırsız internet var vadafonede bu paketi kullnıyorum ama 100 tl'lik iphone 3gs pakedini alırsam 250 dk. heryöne arama + 150 mesaj sınırsız internet ve tabiki teknoloji dehası bir telefon şuan vadafonede 6 ayımı doldurmayı beklyorum dolduğu gün gidip iphone alıcam
Hesap ortada ayda 50 tl vericeğime harçlığımdan bir 50 daha katarım iphone alırım bence monte alam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt