MONTE vs STAR 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taka78

Üye
    Konu Sahibi
MONTE vs STAR 2
SÖYLEYİN ALLAH AŞKINA MONTE ANDROİD HAK EDİYO DA STAR 2 HAK ETMİYO MU ???

Bellek
Dahili bellek 200MB
Harici bellek 16GB
Bellek Kartı yuvaları Evet
Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 960 mAh
Bekleme süresi 769 Saat
Konuşma süresi 9.75 Saat
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 3.15 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2048x1536 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Hayır
Flaş Hayır
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Evet
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Evet
Ses çalar eAAC, MP3, WMA
Video oynatma H263, H264, MP4
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Push Email, Palringo IM, Organiser, Voice memo
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler Samsung TouchWiz interface, GPS wit aGPS, Google Maps 3.0, 3.5mm headset jack, Speakerphone, Social networking, DNSe
Format
Ağırlık 92 g.
Boyutlar (Y x G x D) 108.8 x 53.7 x 12.4 mm.

Marka / Model
Marka Samsung
Model S5260 Star 2
Diğer model adı Samsung Star 2
Form faktör Candybar
Renk Black, White
Şebeke
GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM
Servis 850, 900, 1800, 1900
Bağlantılar
Bluetooth v3.0 with A2DP
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Evet
USB EvetMicroUSB v2.0
Faks / Veri Evet
Ekran
Ana ekran Color TFT capacitive touchscreen
Renkli ekran 256.000 renkler
Boyutlar 76.2 mm mm.
Çözünürlük 240 x 400 piksel
Dış ekran Hayır
Bellek
Dahili bellek 30MB
Harici bellek 32GB
Bellek Kartı yuvaları 1
Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
Bekleme süresi Bilinmiyor
Konuşma süresi Bilinmiyor
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3, WAV
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 3.15 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2048x1536 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Evet
Flaş Hayır
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Hayır
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Evet
Ses çalar AAC, MP3, WAV, WMA
Video oynatma H263, H264, MP4
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Organiser, Voice memo, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler Facebook, Twitter, Gtalk, AIM, Facebook chat, Yahoo IM, Accelerometer auto rotation, 3.5 mm audio jack, TouchWiz 3.0 UI
Format
Ağırlık 94 g.
Boyutlar (Y x G x D) 107.5x54x12.4 mm.

mkyb

mkyb

Üye
Samsung Monte Android değilki. :)

R.A.M

R.A.M

Üye
:D Sadece android firewire var sen ondan görmüşsündür.

taka78

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum bizde star 2 için android firmware istiyoruz sesimizi duyurmak için söyledim

mehmetxx99

Üye
biz de insaniz biktik artik artik javadan adam gibi bir isletim sistemi koysunlar iste !!!

taka78

Üye
    Konu Sahibi
bada bile kabul deil mi mehmet abi

mehmetxx99

Üye
starda bada ne gezer onu ancak wawe buluruz !!!!
ama biz illahi star 2 icin güzel bir isletim sistemi bulacagiz !!!!!!!

taka78

Üye
    Konu Sahibi
umarım...

taka78

Üye
    Konu Sahibi
adminler size sesleniom

mehmetxx99

Üye
yter artik bizde insaniz bizede bulun bi frmwre ! !!!

taka78

Üye
    Konu Sahibi
Adminler ve bilir kişiler bari mumkün olup olamayacını süleyin veya nsl yapcağmizi

mehmetxx99

Üye
yha allah askina yha !!! montenin mhz'si 200 star 2 in kisi ise 600 hangi telefonda hizli calisir ???????
ogun arkadasimin montesine baktim android hacklemis !. !!! cocuk pismanim dior bukadar donuk olqcagini dusünememis !!!! ama star 2 ya yüklense montenin 3 kati daha hizli calisacak !!!!
NOT:Zaten bütün android telefonlarinin mhz hizi 600-700 hizinda yani star 2 nin aynisi !!!!!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Size eski bir Monte kullanıcısı olarak bilgilendirme yapıcam Monte'yi çok severek aldım ve kullandım ancak belli bir süre sonra oyun/uygulama olayı bana koymaya başladı değiştirdim telefonu. Gelelim sorunuza sitenin adminleri de aynı şey söyleyecektir zaten ama ben açıklama yapayım Java işletim sistemli telefonlara sonradan işletim sistemi konmaz daha doğrusu hiçbir telefona başka işletim sistemi konmaz donanım ayarı ekran çözünürlüğü ayarı ve daha bilemediğimz birçok ayar bunlar çok meşakatli ve zor şeyler ama gene de deneyenler olmadı mı oldu tabiki Android Samsung Jet telefonuna(800 mhz) çok uzun uğraşlar sonucu yüklendi ama telefonda bazı özellikler devredışı kaldı şarj edilme, gps, bi de ön kamera sanırım özelliklerinden mahrum kalmıştı tabi ki gsm hatlarını da çalıştıramamışlardı. Benzer proje 312 mhz'lik Monte ve 200 mhz'lik Star'a yapılmak istendi Star baştan pes etti Monte ile ilerleme az da olsa kaydettiler ancak sonuç hüsran oldu bir türlü çekirdek dosyasını ayarlayamadılar. Şimdi gelelim Samsung Star II'ye işlemcisi 600 mhz de olsa gene de o iş olmaz hele ki Androidli telefonların fiyatı bu kadar düşükken kimse vaktini bunun için harcamaz. Sony Ericsson Xperia X8 499 tl, Samsung Galaxy Gio 450 tl, Galaxy Y 430 tl, Galaxy Mini 430 tl, Lg Optimus Me 380 tl vb. nice uygun fiyatlı androidli cihaz varken zaten neden Star II aldınız anlamadım gitti herhalde tasarımı etkiledi. Dediğim gibi böyle bişey malesef mümkün değil. Star II Java olarak kalıcak ilerde satıp bir Androidli cihaz almanızı öneririm.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Size eski bir Monte kullanıcısı olarak bilgilendirme yapıcam Monte'yi çok severek aldım ve kullandım ancak belli bir süre sonra oyun/uygulama olayı bana koymaya başladı değiştirdim telefonu. Gelelim sorunuza sitenin adminleri de aynı şey söyleyecektir zaten ama ben açıklama yapayım Java işletim sistemli telefonlara sonradan işletim sistemi konmaz daha doğrusu hiçbir telefona başka işletim sistemi konmaz donanım ayarı ekran çözünürlüğü ayarı ve daha bilemediğimz birçok ayar bunlar çok meşakatli ve zor şeyler ama gene de deneyenler olmadı mı oldu tabiki Android Samsung Jet telefonuna(800 mhz) çok uzun uğraşlar sonucu yüklendi ama telefonda bazı özellikler devredışı kaldı şarj edilme, gps, bi de ön kamera sanırım özelliklerinden mahrum kalmıştı tabi ki gsm hatlarını da çalıştıramamışlardı. Benzer proje 312 mhz'lik Monte ve 200 mhz'lik Star'a yapılmak istendi Star baştan pes etti Monte ile ilerleme az da olsa kaydettiler ancak sonuç hüsran oldu bir türlü çekirdek dosyasını ayarlayamadılar. Şimdi gelelim Samsung Star II'ye işlemcisi 600 mhz de olsa gene de o iş olmaz hele ki Androidli telefonların fiyatı bu kadar düşükken kimse vaktini bunun için harcamaz. Sony Ericsson Xperia X8 499 tl, Samsung Galaxy Gio 450 tl, Galaxy Y 430 tl, Galaxy Mini 430 tl, Lg Optimus Me 380 tl vb. nice uygun fiyatlı androidli cihaz varken zaten neden Star II aldınız anlamadım gitti herhalde tasarımı etkiledi. Dediğim gibi böyle bişey malesef mümkün değil. Star II Java olarak kalıcak ilerde satıp bir Androidli cihaz almanızı öneririm.

Parmaklarınıza sağlık hocam çok güzel bir yorum yapmışsınız yani monte de ortalıkta dolaşan çoğu anroid videolar bir temadır millet buna aldanıyor tamam monteye dediğin gibi yüklemeye çalıştılar ama gerek kamera hatası gerek reset atmalar filan bir çok sorun dolayısı ile kullanılamaz oluyor. Gidin android tel alın şimdi fiyatlar gün ğeçtikce düşüyor umudunuzu yitirmek istemem ama vaz geçin bu sevdadan.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

taka78

Üye
    Konu Sahibi
sizin ugraslariniz beni etkiledi her sey icin tesekkurler

mehmetxx99

Üye
wala bende etkilendim ama ben devam etmeyecegim.
görüyorsun arkadaslar neleryazmis sanirim biraksak daha iyi olacak!!!

taka78

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama hic olmassa tema verin :D

mehmetxx99

Üye
ewet iphone temasi olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt