monte ulusal kanallar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmn

Üye
    Konu Sahibi
monte ulusal kanallar
beyler montede wifi uzerinden trt show cine5 ve yabanci kanallari izleyebilecegimiz bir site var mi?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yok mu?

• Beğen
Tepkiler: must20

serce_tr

Üye
montenin kendi tarayıcısına aşağıdaki url yi gir
tv.spb.com/web
siteden trt kanallarını kanal a yı cine 5 i yumurcak tv yi ve samanyolu kanalları ile yüzlerce yabancı kanalı izleyebilirsin

EMRESLAN

Üye
arkadaşlar bu siteye giriyorum ama izleyemiyorum play e basınca video oynatıcı çıkıyor ve bağlantı kuruldu ara belleğe alınıyor yazıyo ama açmıyor wifi dende 3g dende denedim

kivana

kivana

Üye
montenin kendi tarayıcısına aşağıdaki url yi gir
tv.spb.com/web
siteden trt kanallarını kanal a yı cine 5 i yumurcak tv yi ve samanyolu kanalları ile yüzlerce yabancı kanalı izleyebilirsin

helal beeeee çalışıyor valla ... tvyi de açtım baktım 1dk felan gecikmeli olsa da canlı tv izlenebiliyor ... valla helal olsun sağolasın

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
helal beeeee çalışıyor valla ... tvyi de açtım baktım 1dk felan gecikmeli olsa da canlı tv izlenebiliyor ... valla helal olsun sağolasın
kardeşim herhangi bir DNS ayarımı kullanıyorsun eğer kullanıyorsan buraya yazabilirmisin çünkü bende giriyo bağlantı kuruldu derken sunucu bağlantısı kesildi diyo. VOD ayarları'da tamam ama girmiyo

kivana

kivana

Üye
bilgisayarda dns ayarı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 .... şuanda telde ayar var mı diye baktım ve tarayıcı profili ayarında ( yani telden bağlandığımız modemin ) ayarlarında proxy adresine : 195.168.109.60:8080 yazmıştım daha önceden youtube zımbırtısına girebilmek için ( youtube a telin kendi tarayıcısından giriyorum fakat videolar yüklenmiyor ) ayrıca yine telefonda dns i de 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak ayarlamışım .... valla bu şekilde denk getirmişim ozaman :D ayrıca trt1 dışındaki tr kanalları açılıyor söylim ;)

by_roby

by_roby

Üye
telefonu aldığımda mobil tv nin olmadığını farkedince canım sıkılmıştı
emek veren herkesin ellerine sağlık

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bilgisayarda dns ayarı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 .... şuanda telde ayar var mı diye baktım ve tarayıcı profili ayarında ( yani telden bağlandığımız modemin ) ayarlarında proxy adresine : 195.168.109.60:8080 yazmıştım daha önceden youtube zımbırtısına girebilmek için ( youtube a telin kendi tarayıcısından giriyorum fakat videolar yüklenmiyor ) ayrıca yine telefonda dns i de 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak ayarlamışım .... valla bu şekilde denk getirmişim ozaman :D ayrıca trt1 dışındaki tr kanalları açılıyor söylim ;)
kardeşim ben wi-fi den girmiyorum web'ten giricem internet paketim var wifi yok zaten onun için hrhangi bir ayar varsa ona göre girim

kivana

kivana

Üye
kardeşim ben wi-fi den girmiyorum web'ten giricem internet paketim var wifi yok zaten onun için hrhangi bir ayar varsa ona göre girim

kardeş farkeden bişey olacağını zannetmiyorum x operatörünün wap ayarlarında da dediğim ayarları elle girebilmen gerekir. samsung telefonların menüsü birbirine benzer olduğundan aynı önergelerle sonuca ulaşabilirsin. misal benim hat vodafone ... vodafone internet seçeneklerinde proxy adresi 0.0.0.0:80 yazıyor bende ... tarayıcı profillerinden x operatörünü görünce karşısındaki çift ok a tıkla proxy i dns i felan orada göreceksin

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
vallahi helal olsun süper :) :)

kubif

Üye
harika saol

emremix6

Üye
lira gidiyormu bilionuz mu ücretli mi

hakan_hakanu

Üye
allah razı olsun sana birader

free

free

Üye
evet güzel çalışıyor.
herhangi bir ayar istemedi..

--------------- Ekleme ---------------

ama şifre ve kullanıcı ası istiyor artık

IQ4444

Üye
m.kure'de var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt