monte için yeni temalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oner27

Üye
    Konu Sahibi
monte için yeni temalar

arkadaşlar bu sitede yeni ve güzel temalar var fakat nasl kurulur bilimiorum biri baksada bizde kursak ya:hmmm

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Arkadaş Bu site Güzel Ama Türkçe Değil işe yarar bir seyler var ama ne oldugunu anlayamıyoruz :S

oner27

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeye çeviren kimse yokmu veya googlenin translatesi yokmu bendeki çalışmıyorda :d

beren0

Üye
ihtiyaçlarınıza uyan hiçbir konu bulunmamaktadır. diyor burada

erdify

Üye
google chrome kurup deneyin

bu forumda da açıklamalı bir şekilde yazıyor. (ingilizce)

inceledim baktım, sadece XEJE1 ve MFJF1 firmware ile uyumlu. aslına bakarsanız bizim firmware diye kendimizi parçaladığımız sürümler sadece birer patch, yani güncelleme :)

herneyse, bunları yaptıktan sonra içerideki bazı dosyaları telefon bazı dosyaları da hafıza kartına atmanı istiyor sonrasında da multiloader ile hangi sürümü kullanıyorsan onun app, rsrc gibi dosyalarını güncellemeni istiyor.

iyi yanları;

sıkıldığınız temalardan kurtulup daha özgür bir telefon kullandığınızı hissedebiliyorsunuz. yanlış anlamadıysam size flash kullanarak internetten video izleyebilme imkanı da sunuyor. masaüstü direk 3D olarak çok keyifli hale geliyor, menüsü vs. ciddi anlamda keyifli hale gelmiş.

kötü yanları;

hata ile karşılaşabiliyorsunuz, kasılma-donma gibi durumlar oluşabiliyor. mesajlaşmalar, dosyalamalar hala aynı. ayrıca mesajlarda "q klavyeyi" yine unutun. türkçe dil desteği olmadığı için telefonu hiç ingilizce kullanmamış arkadaşlar eminim zerre keyif alamayacaklardır (sonuçta bu da bir heves iyi ki ingilizce kullanıyorum:))

alacaejder

Üye
kolay gelsin ben mfjf1 firmware ini atmıştım daha önce telefona (route66 için şuradan ) üzerine bunu yüklemeye çalıştım ama sürekli hata alıyorum türkçe dili olması için knuda anlatıldığı gibi csc dosyasını dışarıdan eklediğim için olabilirmi acaba

erdify

Üye
evet. bir paketi dışardan dosya ekleyerek bozmamanız tavsiyemdir. ileri kullanıcısınızdır ve deneme yanılma yöntemiyle harcayacak zamanınız ve telefonunuz vardır, o zaman kolay gelsin :)

madalyon07

madalyon07

Üye
:disko::disko::disko::disko::dansöz::bira2::bira2::bira2::disko::disko::disko::disko:

Criver

Üye
Bide verdiğiniz şu site varya o sitede Firmware sitesi , yani Temaları falan yüklerken destekleyecek firm ware sürümünü yüklemelisiniz bunu öğrenmeden yapmayın ayrıca yüklemek için Multiloader lzm. :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt