Monte Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya Baksın Çok Önemli ( Wave modu yüklenmiş )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasado

Üye
    Konu Sahibi
Monte Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya Baksın Çok Önemli ( Wave modu yüklenmiş )
Arkadaşlar facebookta monte sayfasında gezerken bi kaç fotoğrafa rastladım. Herkezde bir Wave aşkı vardır elbet ama wave almak yerine montede wave menüleri ve özellikleri olsa daha iyi olmaz mı.? Bilgisi olan arkadaşlar fotoğraflara baksın ve lütfen bu modu nasıl ve nereden yükleriz yardımcı olurlarsa çok iyi olur en azından wave almak için daha fazla para vermemize gerek kalmaz. Tabiki wave özellikleri olmaz ama menü görüntüsü bile o kadar şık ki insanı cezbediyor adeta..

İşte fotoğraflar.

Fotoğrafların altındaki linkler facebook linkleridir ordaki konuşmalar türkçe olmadığından anlayan arkadaşlar varsa orayada bakarlarsa belki bi açıklama vardır.

--------------- Ekleme ---------------

Bilgisi olan kimse yok mu ya :s:s:s:s:s:s:s:s

ANiill

Üye
oyşş. Görünce içim gitti desem yeridir hani bir Wave bir Bada hayranı olarak. Hele ki o müzik çalar yan çevirince CD'lerin gelişi falan olsun yani tapılası diycem abartılı olcak. Ah keşke ne olduğunu anlayabilsem de ypsak etsek bunları kendi telefonlarımıza :S

--------------- Ekleme ---------------

bunlar bişeyler yapmışlar bir kaç resim paylaşsalarmış daha iyi olurmuş kanımca

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Bilgisi olan var ama sadece bilgi. kore versiyon ama dosyalar yok malesef

jetgil

jetgil

Üye
bir yazılımı neden bütün ülkeler için çıkartmama gereği duyuyolar :S

pasado

Üye
    Konu Sahibi
Mod arkadaşlardan bu fm yi araştırıp bulmalarını istiyoruzzz bizimde bir wavemiz olsun artıkkkkk :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
beyler bide resmin yorumlarına bakın fake 100 diyenler var anlamadım :S

TasteKiN

TasteKiN

Üye
yok ya sitelerde yalan söylemez :)

xhelalim

xhelalim

Üye
İncelemeye Aldım Facebook Linkini Bişiler Cıkartırsam haber vericem

ANiill

Üye
resimler fake değil gibi ama bilemedim şimdi ^_^ inşallahh buluruz da ne oldugunu tam olarak telefonlarimiza yükler hava atariz :D

gissever

Üye
arkadaşlar fazla heyecen yapmaya gerek yok gibi... çünkü fotoğrafları ekleyen kişi (Sandrie Last Memoriez) fotoların tamamen fake olduğunu, wave'den screenshot alıp montaj yaptığını yazmış. bir de bi çocukluk yaptım gibi bişeyler demiş... :naughty:

ANiill

Üye
insanlar çok kötü duygularımızla oynandı burda sjdflsdf

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Tüh ya Sevinmiştim bende -.-'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt