monte 5620 arama geldiğinde beklemeye alıyor bu konu çözülebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bhdr14

bhdr14

Üye
    Konu Sahibi
monte 5620 arama geldiğinde beklemeye alıyor bu konu çözülebilir mi?
monte telefon aramayı açmaya çalışırken 1-2 açıyor alo diyorsun sonra beklemeye alıyor her zaman yapmıyor ama can sıkıyor çözüm bulan veya bilen var mı ?

mertarmagan

Üye
bndede monte var ama su an elımde degıl o yuzden hatrladıgım kadarıyla yardımcı olcam ayarlar arama ayarlarından gelen cagrıyı otomaık reddetme kabul etme beklemeye alma gıbı secenekler olması lazımdı yanlıs hatırlamıosam orlardan yapmaya calıs.

bhdr14

bhdr14

Üye
    Konu Sahibi
bndede monte var ama su an elımde degıl o yuzden hatrladıgım kadarıyla yardımcı olcam ayarlar arama ayarlarından gelen cagrıyı otomaık reddetme kabul etme beklemeye alma gıbı secenekler olması lazımdı yanlıs hatırlamıosam orlardan yapmaya calıs.

valla abi dediğin ayarlar normal otomatik cevap kapalı yani o kısımdan değil sanıyorum açınca ses geliyor daha sonra beklmeye alıyor özellikle alınmış gibi her zaman yapmıyor ama bazen her zaman olsa ayardan diyeceğim ancak birkaç arkadaşta aynı olaydan sıkıntı duymakta

bhdr14

bhdr14

Üye
    Konu Sahibi
başka cevap verebilcek arkadaş yok mu bu konu sadece bende mi oluyor ona göre garantiye vereceğim arkadaşlar bir yardım edin

sercnn12

Üye
Kardeşim ben bu telefonu dün aldım ve iki defa arandım.İkisinde de konuştum ve beklemeye almadı.Sorun seninkinde bence.Hibçir ayarla oynamadım çünkü.

mertarmagan

Üye
operator o zaman kesın operatore sor

bhdr14

bhdr14

Üye
    Konu Sahibi
her zaman yapmıyor zaten bazen yapıyor karşıdaki alo deyince duyuyor sonra beklemeye alıyor operatör değildir sanmam yinede teşekkür ederim görüşler için (h)

raprap95

Üye
çok kolay arkadaşım biri seni aramadan önce tuş kilidi yap yapmadın diyelim görüşme sırasında ekranda al diye bi tuş var ona bas olur.

• Beğen
Tepkiler: bhdr14
bhdr14

bhdr14

Üye
    Konu Sahibi
geçici bir çözüm olmasına rağmen yinede teşekkür ederim kronikleşen bir sorun oldu artık sıkıntım bu olay sadece bende mi yaşanmakta

QTurker

QTurker

Üye
her zaman yapmıyor zaten bazen yapıyor karşıdaki alo deyince duyuyor sonra beklemeye alıyor operatör değildir sanmam yinede teşekkür ederim görüşler için (h)
Aynı sorunu bende yaşadım . Bi çözüm aramadım . Ama arama geldiğinde 'kilit' düğmesine basılı tutup 'al' seçeneğine basınca düzeliyor .

HATASIZ KUL OLMAZ :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt