Skymich
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler tam sürümü bekliyoruz.
ısa java oyuna birde istekmi bekliyon java artık kimse takmıyor oyun büyük olsaydı haklıydın ama java oyun için anca bir iki kişi istek yapıyor javayı gözünde pek büyültme saol paylasm için
bence türkçesizde zevki çıkar çünkü oyünda düz ilerliyon ne yapacağını biliyorsun green farm tarzı strateji oyunları türkçe olsa zevki çıkıyor türkçe olmadın mı oyun görevi veriyor örneğin atıyorum git komşulara yardım et sen anlamadığın için başka birşey yapıyorsun javayı fazla büyültme gözünde şimdi herkesin elinde androidler ioslar wp var java destekli telefon kullanan çok az sayıda kaldıüstünde çalışıyorum + senin oyunları bekliyorum
- - - Eklendi - - -
bence bu oyun türkçe oynanılırsa zevki çıkar... rica ederim.
bence türkçesizde zevki çıkar çünkü oyünda düz ilerliyon ne yapacağını biliyorsun green farm tarzı strateji oyunları türkçe olsa zevki çıkıyor türkçe olmadın mı oyun görevi veriyor örneğin atıyorum git komşulara yardım et sen anlamadığın için başka birşey yapıyorsun javayı fazla büyültme gözünde şimdi herkesin elinde androidler ioslar wp var java destekli telefon kullanan çok az sayıda kaldı
Yeni farkettim de resimde "Monstres" yazıyor yani yanlış yazılmış
nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?