Monster laptop yardım

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Monster laptop yardım
Merhaba arkadaşlar lenovo msı derken en soununda monster ı gördüm hoşuma gitti şimdi iki tane laptop var
1. laptop
+artıları
fiyatı daha ucuz 200 tl fark var
- eksileri
kasası biraz kalın

2. laptop
+ artıları
kasası daha şık ve daha ince
ekran kartı daha iyi

Birde arkadaşlar 2.ci laptopun ekran kartı yükseltme yerinde ekran kartının modeli gt7xxm sizce yazma hatasımıdır çünkü diğer laptopda gt750m yazıyor arada 200 tl fark var şimdi bana 2.laptop daha hoş geldi ancak windows 7 ile 200 tl ye geliyor 150 tl hızlı kargo falan dedikmi 2000 tl yi geçiyor diğer modelde pek bir fark yok ama ekran kartı biraz daha düşük ucuz olan modelde asıl konu açma amacım ekran kartı idi ama monstera o kadar para verip hemde 1-2 ay bekleyeceğime lenovo y500 veya msı ge60 almakta var msı ye nedense ısınamadım ama y500 çok hoşuma gidiyor o havalı kırmızı tuşları ve o metilak kasası için bile alınabilir birde monster windowsuyla kargo süresiyle şuyuyla buyuyla 2000 tl yi geçiyor ve benim için kalitede önemli y500 modelinin kasası kaliteli geldi bana msi plastik ama fan sistemi sayesinde soğuk kalıyor yani laptop ne kadar gidecekse o kadar kullanacağım o yüzden 100 tl daha koy bu daha yiidr derseniz onu yaparım birde benim için gta4-5 çok önemli gta 4 ü yüksek ayarlarda gta 5 i orta veya yüksek oynayacağım şu fan sesi çok çıkmayacak bir laptop lazım :D

görüşlerinizi bekliyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt