Monopoly Pocket ile ilgili önemli bir kural!

Sponsorlu Bağlantılar

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Monopoly Pocket ile ilgili önemli bir kural!
Arkadaşlar bugün Monopoly nin Android versiyonunu telefona karşı oynuyordum. Bir durumda borca girdim ve evlerimi satmak zorunda kaldım. Ancak oyunda yaptığım evleri yarı fiyatına bana geri satıyor. Gerçek Monopoly oyununda da böyle miydi bu? Çünkü biz şu ana kadar hiç böyle oynamıyorduk. İnşa ettiğimiz fiyata geri satıyorduk anlayacağınız. Oyunun kurallarını iyi bilen varsa açiklayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Ben de de böyle.

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim teşekkürler. Ben de şimdi kural kitabını yokladım da yazıyormuş yarı fiyatına satılıyormuş. Bir de kural kitabında bulunmayan bir şey sormak istiyorum. Şimdi tam setin herhangi bir tapusunu ipotek ettiğimizde diğerlerine ev kuramıyoruz. Bu durumda eğer tam setteki arsalardan biri ipotekliyse o setin artık tam set olmaktan çıktığı düşünülebilir. Ancak diğer oyuncular ipotekli olmayanlardan birine geldiğinde yine de kira bedeli iki katına çıkıyor. Bu durumda orası artık tam set mi yoksa değil mi? Tam sette yaptığımız işlemler desetedeki tapulardan biri ipotekli olduğunda da geçerli oluyor mu da sadece ev kurmak mı istisna? Yardımcı olabilir misin?

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Yok. Orasını tam bilmiyorum.

Üst Alt