Monitöre görüntü gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Monitöre görüntü gelmiyor
Arkadaşlar pcyi söktüm yeniden taktım açınca pcden sesler geliyor ama görüntü yok açılırken gelen ekranda gelmiyor kabloyu kontrol ettim onda sorun yok farklı monitorlede denedeim ondada gelmedi açtm içini tükürdüm tokatladım yok gelmiyor:( son çare bios pili deneyim dedim ama bios pilinin böyle üstünde ekran kartı var kapatmış ekran kartınıda çıkarmak zor bios pili gözüküyor bastırnca çıkması lazımmış ama tam neresine bastıracam bulamadım dokunmadım yeri kalmadı napacağım lütfen yardım...[/URL][/IMG]

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
benım aklıma su gelıyor pc cokmus olmasın

- - - Eklendi - - -

yada ekran kartını cok az oynat sonra vıdasını sık tekrar dene benım arkadasımında oyle oldu ekran kartını az oynatıp vıdasını sıktım goruntu geldı bence 1 dene derım

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
yok çökmesi için bi neden yokki bide çökse siyah ekran gelir şimdi sanki monitor yokmuş gibi davranıyo pc ama sesler geliyor bi ekran kartını denicem şimdi

- - - Eklendi - - -

yok olmadı ramleri söktüm taktım ekran kartını oynattım tüm kabloları bastırdım acaba gevşeme felan varmı diye yok, bios pilini çıkaramasamda üstünde vida dolaştırdım yok yok olmuyo

- - - Eklendi - - -

vallaha ekran kartını komple söktüm taktım gene olmadı sökmüşkende bios pilini çıkarıyım dedim ama çıkmıyo lanet olası yaratık hiç biyerine basınca böyle tık edip fırlamıyoki heryerini dürttüm yok yok:(

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bios pılını cıkarma bana gore neden dersen o pılı cıkarıp tekrar taktıgında bu seferde kasadan ses gelır genede karar senın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bak boıs pılının takılı odugu yerde alt kısimda dısarı dogru cıkıntı yapmıs bır çentik var.
Onu kenara dogru bastırırsan pıl cıkarr :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:hmmm:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Pili neden çıkarttırıyorsunuz adama ? Pil biosu sıfırlamak gibi bir iş için çıkar anca adamın sorunuyla bunun alakası yok

Benim tahminim Power ından kaynaklı bir sorun.Power da bir sorun olursa bilgiisayar normal açılır hatta işlem bile yapılabilir fakat monitöre güç gelmez.Başıma geldiği için söylüyorum.50-60 lira vermeden önce bir bilgisayarcıda başka bir power taktırıp dene bence.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
yok çökmesi için bi neden yokki bide çökse siyah ekran gelir şimdi sanki monitor yokmuş gibi davranıyo pc ama sesler geliyor bi ekran kartını denicem şimdi

- - - Eklendi - - -

yok olmadı ramleri söktüm taktım ekran kartını oynattım tüm kabloları bastırdım acaba gevşeme felan varmı diye yok, bios pilini çıkaramasamda üstünde vida dolaştırdım yok yok olmuyo

- - - Eklendi - - -

vallaha ekran kartını komple söktüm taktım gene olmadı sökmüşkende bios pilini çıkarıyım dedim ama çıkmıyo lanet olası yaratık hiç biyerine basınca böyle tık edip fırlamıyoki heryerini dürttüm yok yok:(

Umarim bu kontrol ve sokme takma islemlerini bilgisayar acikken yada elektrik baglantisi varken yapmamissindir.:hmmm

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Pili neden çıkarttırıyorsunuz adama ? Pil biosu sıfırlamak gibi bir iş için çıkar anca adamın sorunuyla bunun alakası yok

Benim tahminim Power ından kaynaklı bir sorun.Power da bir sorun olursa bilgiisayar normal açılır hatta işlem bile yapılabilir fakat monitöre güç gelmez.Başıma geldiği için söylüyorum.50-60 lira vermeden önce bir bilgisayarcıda başka bir power taktırıp dene bence.

Genelde Bazıları powerden kaynaklanıyor ekran gelmese başka sorun dicemde ama ekran kartınıda bi değiştir :)

paradox07

paradox07

Üye
Bende de oluyor.pc yi ilk açtığımda ekranın ışığı yanıp sönüyor,windowsun açılış sesi geliyor ama hâlâ ekranda bir şey yok.reset atarsam o zaman görüntü geliyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sağlık olsun :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt