Monitöre elinizle hükmetmek istermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Monitöre elinizle hükmetmek istermisiniz?
Bilgisayarların masaüstünü istediğiniz yöne çekin. Beğenmediyseniz elinizle değiştirin. Ya da dosyaları buruşturup atın.

Üç boyutlu işletim sistemleri geliyor. Windos Vista’nın pabucunu dama atacak projeler yolda. Kanada’da bir yazılım firmasının proje aşamasındaki işletim sistemi ilgi çekti.

Üç boyutlu grafiklerle donatılmış masaüstünde elinizle istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz. Hazırlık görüntüleri youtube’a düştü bile...

İşletim sistemi Linux ta benzer bir çalışma yürütüyor. Üç boyutlu masaüstü ekran ile dokunmatik ekran çalışmasını başlattı

işte bu da videosu....

UndeRqRo.uNd

Üye
iphone da olan özellik monitörlere de yansımış görülüyor.
ama bu sefer de monitöre yapışacaz demek oluyor :ehe

irun

irun

Üye
iimiş de dolma parmaklılara göre değil pek, bide telefonun klavyenin tuşlarını göçertircesine kullananlara baya bi monitör msarafı çıkarır bu..:ehe
Ama gelişim iyidir tabi, bundan sonrada bakışlarla kontrol edilebilen monitörler çıkarsa hiç şaşırmam..

paradoks

paradoks

Üye
Herşey boyle başlıyor sayılır aslında önce filmlee konu oluyor bazı şeyler sonrada cıkıyor birkaç adam gelin şunu icat edelim ve sonra hooop bu tur seyler meydana geliyor...Emeğin için teşekkürler

olivetti

olivetti

Üye
ben masaüstümden memnunum :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Süper olurdu

Salihyet

Salihyet

Üye
Videolar eklendi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt