MondoZoo Güzel Bir Hayvanat Bahçesi Oyunu!Bir Bak Derim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
    Konu Sahibi
MondoZoo Güzel Bir Hayvanat Bahçesi Oyunu!Bir Bak Derim!
MONDOZOO

Bu siteye girdiğinizde benim hayvanat bahçemi görceksiniz.Ordan istediğiniz yere tıklayıp nasıl bişi olduğunu anlaya bilirsiniz.Oyuna başlamak için solda ki formu doldurmanız yeter eğer bu siteden başlarsanız 300,000 lol(para birimi) ile başlıyacaksınız.Türkiyede rekabet çok yok oyun çok güzel ve dili türkçe ama pek talep yok şuana kadar 1 arkadaşım la beraber Türkiyede ilk 3 ünü çekiyoruz.Ama 15-20 kişi düzenli oynuyor.

Oyunun amacı şu(Yani Ben Öyle DüşünüyorumxD )

Çiftlik kurup hayvan almak;Bu sizin ziyaretçi sayınızın ve bilet fiyatının artmasına yarar(eğer her çiftlikte en az bir çift hayvan olursa sanırım her iki çiftlikte bilet parasında 1 lol artış oluyor:oke:)

Satış alanları kurmak;Bu sayede ziyaretçinizle doğru orantılı olarak malzeme satıp kar etçeksiniz.(bal,midilli,pet shop bunlar malzemeleri kendi ürettiği için yüzde yüz karlıdır)

Bakım görevlisi,Bakıcı,Güvenlik Görevlisi herhangi Bir satıcı almak;İyi Bakıcı ve iyi bakım görevlisi arttıkça hayvanlarınız daha uzun süre yaşayacak,İyi bir Satıcı alarak daha çok mal satcaksınız.Güvenlik görevlisi sayesinde hayvanlarınız güvende olacak vs. vs.

Level atlamak;Bu sayede ziyaretçi sayınız artıcak ve bilet fiyatıda artıcak.Üstelik her level başına belli bir para alacaksınız.

Madalya kazanmak,Rekor kazanmak,Yarışma kazanmak;Bunlar size para kazandırıp,klasmanlarımda yükselmenizi sağlayacaktır.

Oyunun bence en çok güzel yanı gelir gider oranını sabit tutmaya çalışmak,iyi bir çalışan arayışı içinde olmak.(Bana patron oldğumu hissettiriyo:evet:)

Ve son olarak rekabet içinde olmak Türkiyede klasmanlarımda çok büyük başarı yok hemen başlarsanız ilk 20 ye yetişirsiniz ve rakabete başlarsanız.Herkez ucu ucuna gidiyor!

Ilıkta başlayın oyun daha kolay oluyor!

Forumda arattım bu oyunu kimse vermemiş birazda ben inceledim yine yoktu.Eğer verildiyse özür dilerim.Eğer oyunu beğenirseniz lütfen teşekküre basın.Sorunuz olursa sorabilirsiniz.Özelden mesaj atmayın cevap veremem daha 50 mesajım yok :islik olsun buraya yazarsanız ben elimden geleni yaparım.

rizeli53m

Üye
mrhb 22bölümdeyim 23 geçmekiçin mondo star nasıl edinir yardım ederseniz sevinirim

rizeli53m

Üye
mondostar nasıledinir bişen yokmu beee siteye yazmışsın cevap yok buneiş böyle

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
güzel bi oyunmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt