Molotofla Yakılan Serap Öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Molotofla Yakılan Serap Öldü
Küçükçekmece’de bir İETT otobüsüne Molotof kokteylli atılması sonucu yanarak yaralanan Serap Eser, hayatını kaybetti.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Kronik Yara Tedavi Merkezi yoğun bakım servisinde tedavisi süren 17 yaşındaki Serap Eser’in sabah saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Eser, 8 Kasım günü Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde durakta yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne Molotof kokteyli atılması sonucu yaralanmıştı.

Eser’in tedavisi, yaklaşık 1 aydır Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyordu.

rasodor

Üye
allah rahmet eylesin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH rahmet eylesin

Dünya güzeli bir kız istanbul gibi bir yerde Yakılarak öldürülüyor artık bazı şeyleri sorgulamamız gerekiyor yeter artık dtp ve malum örgütten bunun Hesabını en kısa zamanda sorulmasını istiyoruz

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sokakları savaş alanına çeviren soysuzlar için VUR EMRİ verilmediği sürece bu görüntüler sürekli yaşanacaktır....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Artık dur denmeli bunlara o kadar muhatap alırsan tepene çıkarlar kesinlikle vur emri verilmeli güzellikten anlamıyorlar

huri$

huri$

Üye
caniim kiyamam allah sabir versin ailesine
allah rahmet eylesin

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah rahmet eylesin ... Birşeylerin değişmesi için hayatların kaybedilmesinin artık önüne geçilmeli ...!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
VUR EMRİ verilmediği sürece bu görüntüler sürekli yaşanacaktır....

Tam aksi görüşü savunmakta, demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine sahip bir ülkede vur emri gibi Afrika'nın iç savaş yaşayan vahşi bölgelerine has, yeni dünya düzeni ve global hümanizm temelinde konuşlanan ilkelere tamamen ters, bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak şöyle dursun gelişmekte olan ülkeler seviyesinden aşağı indirecek bu uygulamanın tam karşısında durmaktaydım.

Ancak ülkemizin son durumu çığrından çıkmış bir hale geldi. Ne yazık ki "barış" ortamında üstlerine kafa yorulduğunda gelişimi sağlayacak kavramlar "savaş ve karışıklık" ortamlarında yalnızca yerinde saymayı ve kan kaybetmeyi sağlıyorlar.
Şu anki durumun en etkin (ve bence tek) çözümü DTP'nin kapatılması, siyasi liderlerin hapse atılması, Apo'nun idamı, ve olay çıkartan Pkk yandaşı gurupların üstüne mermi yağdırılmasıdır.
Bu ortamın bize ve üstüne titrenmesi gereken kavramlara hayal bile edemeyeceğimiz zararları olacaktır. Ancak bunlar olmazsa ortada biz diye bir şey kalmayacak!..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tam aksi görüşü savunmakta, demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine sahip bir ülkede vur emri gibi Afrika'nın iç savaş yaşayan vahşi bölgelerine has, yeni dünya düzeni ve global hümanizm temelinde konuşlanan ilkelere tamamen ters, bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak şöyle dursun gelişmekte olan ülkeler seviyesinden aşağı indirecek bu uygulamanın tam karşısında durmaktaydım.

Ancak ülkemizin son durumu çığrından çıkmış bir hale geldi. Ne yazık ki "barış" ortamında üstlerine kafa yorulduğunda gelişimi sağlayacak kavramlar "savaş ve karışıklık" ortamlarında yalnızca yerinde saymayı ve kan kaybetmeyi sağlıyorlar.
Şu anki durumun en etkin (ve bence tek) çözümü DTP'nin kapatılması, siyasi liderlerin hapse atılması, Apo'nun idamı, ve olay çıkartan Pkk yandaşı gurupların üstüne mermi yağdırılmasıdır.
Bu ortamın bize ve üstüne titrenmesi gereken kavramlara hayal bile edemeyeceğimiz zararları olacaktır. Ancak bunlar olmazsa ortada biz diye bir şey kalmayacak!..
Dünyada olup bitenden haberin yok galiba Ata. ABD bir Afrika ülkesi mi? Yoksa dünyaya yön veren teknolojiyi elinde tutan bir ülke mi? Son birkaç yılı araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.

Ayrıca kırmızıyla vurguladığım yerde ikimiz de aynı şeyden söz etmiş olmuyor muyuz acaba? Büyük bir tutarsızlık tam bir tezatlık yok mu İlk yazdığın cümlelerle benim belirttiğim cümlelerin arasında?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
lanet olsun teröre yazık oldu seraba

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bölücüler bizi de böldü ...

SucX

SucX

Üye
Artık buna dur denmeli birşeyler yapmak için daha kaç can feda edilecek

'Davut

'Davut

Üye
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Bu ne ya Avrupa başkenti'ne bak neler neler oluyor...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dünyada olup bitenden haberin yok galiba Ata. ABD bir Afrika ülkesi mi? Yoksa dünyaya yön veren teknolojiyi elinde tutan bir ülke mi? Son birkaç yılı araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.
Benim dünyada olup bitenden haberim var ayrıca seni anlamak için herhangi bir araştırma yapmaya ihtiyacım yok, benim için son derece basit zira.

ABD'yi örnek almak gerek ama hangi konuda örnek aldığına dikkat etmek de gerek. ABD bugün insan haklarına en az saygısı olan devletlerden biri ve bence bu konuda Afrika ülkelerinden farksız. Ekonomik ve siyasi anlamda ise bir dev. Ancak ABD'nin ekonomik büyüklüğünü, suçla mücadele politikasına bağlıyor isen ekonomi ve hukuk hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Sapla samanı karıştırmaktır bu. Eğer suçla mücadele hakkında bir devleti örnek almak gerekiyorsa bu Avrupa'daki bazı ülkeler olmalıdır. ABD gücünün başdöndürücülüğü içinde hareket eden egosit, saygısız, acımasız, zorba bir devlettir. Bu ise onu güçlü yapmaz, o güçlü olduğu için böyle davranma hakkına sahip görür kendini.

Eğer dünyanın başındaki dev isen adam kesip biz medeniyet getiriyoruz dersin kimse de sana bir şey diyemez. Eğer gelişmekte olan devletlerden birisi isen ve adam kesiyorsan birileri sen adam kesme diye seni kesmeye kalkar. Bkz. Irak.
Ayrıca kırmızıyla vurguladığım yerde ikimiz de aynı şeyden söz etmiş olmuyor muyuz acaba? Büyük bir tutarsızlık tam bir tezatlık yok mu İlk yazdığın cümlelerle benim belirttiğim cümlelerin arasında?
Sen benim yazdığımı anladığına emin misin? Bu sorgulamalarına objektif açından bakıldığında hiçbir şey anlamadığın izlenemine kapılınıyor.

Ben şu şekilde düşünürüm.
Ama mevcut durumumuz tam aksi olan bu şekilde düşünmeme yol açıyor.
Çözüm de budur.
Dedim...

Sen benim yazdıklarımı Praetor bana karşı çıkıyor diye önyargılı okududun ya da tam okumadın veya anlamadın sanırım.

Yazımın ana fikri:
Düşünce tarzım böyle olmasa da zorunlu olarak sana katılıyorumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...