Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımModlu google play
Sponsorlu Bağlantılar
MUSTAFA AKPINAR97
Üye
Konu Sahibi
Modlu google play
Ram expenderi kjllanmak icin modlu playi kurdum sonra hep ayni hata daha once olmamaisti bu resim de var acil yardim
MUSTAFA AKPINAR97
Üye
Konu Sahibi
Ayarlardan google hesabimikaldirdi reboot atttim tekrarekledim veriyi sil dirmaya zorla dedim bi uygulama indirdim sonragene aynı
MUSTAFA AKPINAR97
Üye
Konu Sahibi
Yardim edecek yokmu ya butun gun bunla ugrasiyom hala olmadi genemi rom atcam bıktım lucky patcher yuzunden oldu daha onceden olmustu duxeltebilmistim simdi olmuyor
Saol genede yorumunu gormeden once bu forum maxicepten gene bakiyodum installer google play apk uygulamasi ile yaptim sorunda lucky patcher yüzüne olmus anladim
Saol genede yorumunu gormeden once bu forum msxicepten gene bakiyodum installwr tam google play apk uygulamasi ile yaptim sorunda lucky patcher yüzüne olmus anladim
Saol genede yorumunu gormeden once bu forum maxicepten gene bakiyodum installer tam google play apk uygulamasi ile yaptim sorunda lucky patcher yüzüne olmus anladim
Onu bilmiycem ben tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz
MUSTAFA AKPINAR97
Üye
Konu Sahibi
Ya gene ayni hata cildircam kackere rom attim kackere modlu google play kurdum duzeltmiyom pfff
mhmtkhrmn
Üye
Ben modlu google play kurduğumda wifi ye bağlanamıyodum bağlansa bile mavi yanmıyodu her yere giriyodu ama play store a girmiyodu . DAha sonra system/etc/hosts dosyasını silince olmuştu play store . Deneyebilirsin
Ben modlu google play kurduğumda wifi ye bağlanamıyodum bağlansa bile mavi yanmıyodu her yere giriyodu ama play store a girmiyodu . DAha sonra system/etc/hosts dosyasını silince olmuştu play store . Deneyebilirsin