modlar bakarsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
modlar bakarsa
Ben hazır mesajlar bolumune konu acamıyorum veya aciliyor ama nereye gidiyor çözemedim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben hazır mesajlar bolumune konu acamıyorum veya aciliyor ama nereye gidiyor çözemedim

Forumumuzda bazı bölümlere açtığımız konular için moderatörlerin onayı gerekiyor onay sürecindedir konunuz :tebessüm:

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Bukdar kural iyimi sizce ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bukdar kural iyimi sizce ?

Şöyle ki, bazı bölümlere bir kural (onay süreci gibi) konulmadığı takdirde her türlü içerikte konu açılabilir ki bu da gerek forum da kirlilik olur gerek moderatörlerimize sıkıntı olur, bazı bölümler de konular onaylanmadan yayına girmiyor malesef :(

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Cok kural var + bunu sadece bazi yerlere dgl ya hep ya hic olarak yapmalilar cunku boyle oldumu onay gerekmeyen yerlerle ilgilenmedikleri dusunulur yanlışmıyım ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Haklısınız, ama şöyle düşünün, bu forumun belli bir kariyeri var, bi yerlere gelebilmek adına kural olmazsa olmaz yani :bilmm

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman her yere bu kurali koycaklar yani bu su anlama geliyor koklatiyor ama yedirmiyor ;)
ben bunu anladim ben forma bisey demiyorum sadece adalet olsun yani ;) burada yoksa ordada olmamalı orda varsa burda olmalı ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vallahi ben olanı olması gerekenin ne olduğunu belirttim, bu ülkenin kuralı bu dünyanın bir kuralı varsa ki, her yerin kendine özgün kuralları vardır, şimdi kurallar olmasa, misal ben kalksam argolu sözler paylaşsam bu formun ne kalitesi kalır?

Gören terkeder gören terkeder, hani başarımız için konuların bölümlere göre denetimi olmak zorundadır, bu ilanlar bölümünde de böyle, hazır mesajlar bölümünde de böyle yani yapacak birşey yok :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şöyle düşün sen bir oyun paylaşacaksın ama bu oyunu daha önce biri paylaşmış bu onun emeğine haksızlık senin deyiminle adaletsizlik olur modlarda konulara hakim olduğumuzdan açılıp açılmadığını biliyoruz hatta yinede bakıyoruz eğer paylaşılmamışsa onaylıyoruz onay sistemi olmasa silmek zorundayız zaten ama şimdi burda konu açıyorsunuz örneğin onaya gitmiyor konu dışı çünkü her telden çalınabiliyor birşey hakkında yorumunuz olur ya da başınızdan geçen birşeyi anlatmak istersiniz buraya açarsınız konuyu burdaki konunun onaya gitmesi gereksiz olur buraya daha az önem verildiği anlamına gelmez.

• Beğen
Tepkiler: The Darkman
The Darkman

The Darkman

Üye
Şöyle düşün sen bir oyun paylaşacaksın ama bu oyunu daha önce biri paylaşmış bu onun emeğine haksızlık senin deyiminle adaletsizlik olur modlarda konulara hakim olduğumuzdan açılıp açılmadığını biliyoruz hatta yinede bakıyoruz eğer paylaşılmamışsa onaylıyoruz onay sistemi olmasa silmek zorundayız zaten ama şimdi burda konu açıyorsunuz örneğin onaya gitmiyor konu dışı çünkü her telden çalınabiliyor birşey hakkında yorumunuz olur ya da başınızdan geçen birşeyi anlatmak istersiniz buraya açarsınız konuyu burdaki konunun onaya gitmesi gereksiz olur buraya daha az önem verildiği anlamına gelmez.
Çok haklısın

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum ile ilgili kurallarımız aranılan konuyu yada bilgiyi daha hızlı bulmanız içindir.Düzenli forumun olmazsa olmazlaları arasında onay sistemi vardır.Bu tüm düzenli forum sistemlerinde vardır .Keyifli forumlar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dosya denetimli bölümler vardır konu onaya girince bildirim ekranı size yansır.
Bazı bölümlerde ise konu denetime girmez direk açılır ve kendinizi konu içinde görürsünüz.
Konuların onay süreci yok aslında bu anlıkta olabilir, yani konu denetime alınır konunun olduğu bölümün yöneticisi online ise konuyu gördüğünde onaylar.
Bu süreci elimizden geldiğince erken olmasını sağlıyoruz. Moderator arkadaşlarımız yada Admin'ler fark etmez, denetimli konuları inceler ve onaylar
.

Dosya denetimli bölümlerin her birinin kendine has sebepleri vardır bunları açıklamaya gerek yok sanırım, ve bu bölümler yöneticiler tarafından denetlenir benzeri varmıdır yada eklenti vs grafik eklenmişmi metin'de sorun, yanlış yazım küfür argo vs varmı diye inceler ve onaylarlar.

Keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt