Modifiye Edilmiş Xiaomi Mi 5 Extreme Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Modifiye Edilmiş Xiaomi Mi 5 Extreme Satışa Sunuldu
Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 5, overclock edilmiş CPU,GPU ve RAM'le satışa sunuldu.




Çin merkezli üretici Xiaomi, Şubat ayında düzenlenen Dünya Mobil Kongresi kapsamında tanıtılan yeni amiral gemi akıllı telefonu Mi 5'le tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle üst seviye donanım özelliklerinin yanında gelişmiş dört yönlü OİS destekli kamerası ve Seramik gövdesi ile dikkat çekenXiaomi Mi 5 şimdi de modifiye edilmiş donanıma sahip Mi 5 Extreme versiyonu ile satışa sunuldu.

Çinli bir online perakende firması tarafından 1.999 Yuan (300$) fiyatla "Extreme" adıyla satışa sunulan Xiaomi Mi 5, hızı yükseltilmiş işlemci, grafik işlemci birimi ve RAM'e sahip. Çin merkezli GOME adlı perakendecinin satışa sunduğu Xiaomi amiral gemisinin bu yeni versiyonu Snapdragon 820 yonga seti, 3GB RAM, Adreno 530 grafik işlemci birimi ve 64GB dahili depolama alanına sahip.



Xiaomi Mi 5'in modifiye edilen donanımları ve yapılan değişiklikler ise şu şekilde:
  • İşlemci: CPU 1.8 gHz'den 2.15 gHz'e yükseltildi
  • GPU: Grafik işlemci birimi 510 mHz'den 624 mHz'e yükseltildi
  • RAM: RAM, 1.333 mHz'den 1866MHz'e yükseltildi
Geliştirilmiş donanım özelliklerine sahip bu yeni Xiaomi Mi 5, Beyaz, Siyah. altın ve Açık Mı renklerde ve aynı kamera ile satışa sunuluyor. Öte yandan 3.000 mAh batarya kullanılmaya devam ediyor fakat yapılan bu işlemlerin Xiaomi Mi 5'in batarya ömrüne önemli derecede etki edeceğini belirtelim.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Bence ısınmasına sebep olacak. Türkiye ye gelecek mi bakalım
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt