Merhabalar
Xperia Ray telefonuma CM10 custom ROM kurdum. Her şey stabil çalışıyor fakat
SMS yazarken "ğ,ş,ı" harflerini kullandığımda mesajlar 2 SMS uzunluguna ulaşıyor :/ Oysaki kendi stock ROM larında böyle bir eksiklik yoktu. Çok araştırdım ama çözümünü bulamadım Bu eksiklik nasıl düzeltilebilir ?
(Handcent gibi bir kaç 3.parti app yükledim fakat düzelmedi)
Merhaba arkadaşlar. Telefonum newman k1 mtk6589 dört çekirdek, android 4.2.1. Telefona yeni stock rom yükledim, Türkçe menüsü devar. ancak hangi romu yüklediysem wi-fi bir türlü çalışmadı. Wi-fi interneti kablosuzdan buluyor, şifreyi yazıp aç dediğim zaman kapsam dışında oluyor ve hiç bir zaman bağlanamıyorum. Telefonun üstünde wi-fi işareti hiç çıkmadı. Bu konuda acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
arkadaşlar,androidde dinamik kaydırma ayarı varmı.5800 da oldugu gibi,ekranı hızlı yada yavaş kaydırmak için modifikasyon yapıp kaydırma hızını değiştirebiliyorduk.android için bu ayar nasıl yapılır.
Merhabalar
Xperia Ray telefonuma CM10 custom ROM kurdum. Her şey stabil çalışıyor fakat
SMS yazarken "ğ,ş,ı" harflerini kullandığımda mesajlar 2 SMS uzunluguna ulaşıyor :/ Oysaki kendi stock ROM larında böyle bir eksiklik yoktu. Çok araştırdım ama çözümünü bulamadım Bu eksiklik nasıl düzeltilebilir ?
(Handcent gibi bir kaç 3.parti app yükledim fakat düzelmedi)
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi ben telefona root atmak istiyorum .zip dosyası ile. Bu dosyası hafıza kartına atın deniyor bende de hafıza kartı yok tel 16 gb olduğu için almamıştım bu .zip dosyasını telefon hafızasına atsam aynı işlevi görür mü? Yoksa illa hafıza kartı mı olması lazım.