Modern Combat 5: Blackout v1.0.2f

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yanlışın var kardeşim tek kişilik senaryo zaten oyun. Sadece oyun internet ile senin bilgilerine ulaşıyor o kadar.

Şimdi gördümde internet bağlantısı olmadan çalışmaması çok kötü.

Son düzenleme:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aynen daha Offline olanı çıkmadı galiba kardeşim

manguru022

manguru022

Üye
Emeginiz icin teşekkürler :)

Son düzenleme:

yakup_

Üye
hala offline'ı çıkmadı yahu helal olsun saglam oyunmuş

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
tşkkurler maxicep kalitesi

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@

awaza çiya

Üye
kardeş 640 mb ne için

DranKy

DranKy

Üye
Kolay gelsin,
Kurulumu herşeyi doğru yaptım oyun açıldı kurulumunuz başarıyla tamamlanmıştır dedi, devam a tıkladım ve Modern Combat 5 ^Durduruldu^ hatasıyla karşılaştım telefon modelim; Samsung Galaxy S4, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kolay gelsin,
Kurulumu herşeyi doğru yaptım oyun açıldı kurulumunuz başarıyla tamamlanmıştır dedi, devam a tıkladım ve Modern Combat 5 ^Durduruldu^ hatasıyla karşılaştım telefon modelim; Samsung Galaxy S4, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Kardeşim sd dosyalarını hafıza kartına attıysan telefon hafızasına at yani tam tersi yere at bir de öyle dene.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
dediğin gibi hiç çalısmaması gerkır durduruldu hatası surumdende olabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Benim ve konudaki mesajları okursan bir arkadaşınki bu şekilde oldu. Ben telefon hafızasına atılı bir şekilde oynuyorum şu an

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Birçok şeyden kaynklanıor olabilir bndekı rom 4.4.2 hafıza kartını atıor direk obbyi tam belirtirse yardımcı olabiliriz .

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
Paylaşım için teşekkürler. HTC desire 816 da çalışır mı acaba? 4.4.2

umutcan997

umutcan997

Üye
Sizden bi ricam var bu part1 leri fln tek bi dosyada toployamazmisiniz ben beceremiyorumda ole partlari atiyorum klosorun icine dosyalari yiyor oyunu acmiyor :€

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyunun boyutu neden 900 mb? Playstoreda 2 gb yazıyor.

ahmith

ahmith

Üye
Yine ban yine ban.... Yazik oldu o kadar lvle gel de delirme arkadaş. Facebook yada google plus hesabi da olusturamiyosun ki kafalarina gore banliyolar.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
oyun sorunsuz çalışıyorda senaryo modunu ben beğenmedim pek. Hikayesi yok oyunun. patlayacılarla adam patlat filan diyor sürekli mc 4 kesinlikle daha iyi.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Birçok şeyden kaynklanıor olabilir bndekı rom 4.4.2 hafıza kartını atıor direk obbyi tam belirtirse yardımcı olabiliriz .
Hangi telefonu kullanıyorsun ve stock rom mu? Bende hafıza kartına atıyorum ama root gerektiriyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Şuan lumıa

frkanyldz

frkanyldz

Üye
*ÖNEMLİ* Oynamak için internet bağlantısı gerekir.
> "Oynaması da görüntüsü kadar güzel." - IGN
> "Her şeyi bir üst seviyeye çıkarıyor." - 148Apps
> "Keskin kontroller, etkileyici grafikler." - Pocket Gamer

En iyi FPS serisinin en son oyunu, nişancı oyunları için çıtayı daha da yükseltirken bir kez daha aksiyona dal! Dinamik çok oyunculu harp oyununda bir birlik oluştur, arkadaşlarını ekle, kendinin ve ekibinin becerilerini diğer birliklere karşı sına!

Tek oyunculu oynamayı mı seviyorsun? O zaman anarşinin eşiğine gelmiş bir dünyaya adım at ve dünyayı paramparça etmek isteyen manyağın kim olduğunu bulmaya çalışırken bir korkunç durumdan diğerine atla.

FAVORİ SINIFINI SEÇ
> Tek ve çok oyunculu modlarda seviye yükselebileceğin 4 kişiselleştirilebilir sınıf
> Sana uyan oyun tarzını bul: Saldırı, Ağır, Keşifçi veya Keskin Nişancı
> Beceri puanı kazanıp harcayarak sınıfa özel becerileri etkinleştir

YÜKSEK GÜÇTE ÇOK OYUNCULU MOD
> Birlik birliğe çok oyunculu maçlarda destansı çarpışmalar
> Küresel ve birlik sohbetleriyle diğer oyuncularla konuş
> Bireysel ve birlik lider panoları
> Sınırlı süreli etkinliklerde müthiş ödüller kazan

BİRLEŞİK İLERLEME
> Tek oyunculu görevlerde ve çok oyunculu maçlar oynayarak DNYM biriktir ve seviye yüksel
> Düşük sıralı silahlarda ustalaşarak yüksek sıralı silahların kilidini aç
> Çeşitli teçhizatlar ekleyerek mükemmel silahını oluştur ve doğruca aksiyona dal

ETKİLEYİCİ TEKLİ HAREKAT
> Seni Tokyo'dan Venedik'e kadar götürecek süratli hikaye görevleri ve çeşitli mücadeleler
> Gerçek bir FPS adrenalini patlaması için yeni Özel Operasyon görevleri oyna
> Nişancı oyununa mükemmel bir şekilde adapte edilmiş kusursuz grafikler, müzik ve seslendirme performansları

ÇOĞU KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLEN KONTROLLER
> Tam istediğin gibi oynayabilmen için çoğu kişiselleştirilebilen, sezgisel kontroller

Modern Combat 5, HID oyun kumandalarını destekler. B modunda (HID modu) MOGA Pro'yu da destekler.

Yenilikler:
Oyun deneyimini sürekli geliştirmeyi hedeflediğimiz için geri bildirimlerinizi dinliyor ve iyileştirmeler üzerinde çalışıyoruz.
Birlik savaşı eşleştirme sistemini iyileştirdiğimizden beri çok oyunculu oldukça dikkat çekmeye başladı.
Kararlılık sorunlarıyla da ilgilendik ve kumanda duyarlılığı üzerinde yoğunlaştık.
Diğer düzeltmeler arasında sosyal bir ağa bağlıyken profil ismini değiştirebilme seçeneğinin yanında arkadaşları ve etkinlik ödülleri mesajlarını silebilme seçeneği de var.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kardeşim patch ile başlayan dosyayı nasıl com ile başlayan obbde ki dosyanın içine atıyoruz açıklaya bilirmisin teşekkürler

Üst Alt