Rica ederim arkadaşlar.
ben de de aynı sorun oldu kurdum denildiği gibi ancak durduruldu diyor ve atıyor .malesef gameloft yazisi geliyor hemen oyundan atiyor acaba rootsuz diye mi?
malesef gameloft yazisi geliyor hemen oyundan atiyor acaba rootsuz diye mi?
ben de de aynı sorun oldu kurdum denildiği gibi ancak durduruldu diyor ve atıyor .
açık hocam wirelessle de denedim mobil veri ile de artik telefona format aticam heralde oyle gorunuyorİnternet bağlantınız açık mı?
açık hocam wirelessle de denedim mobil veri ile de artik telefona format aticam heralde oyle gorunuyor
nasil yani cihaz bellegi derken benimki galaxy s4 16 gb lik kisma attim bide hafıza karti bolumu var oraya atmadimoyunun obb dosyalarını cihaz velleğine attım açıkdı . güzel oyunmuş .
nasil yani cihaz bellegi derken benimki galaxy s4 16 gb lik kisma attim bide hafıza karti bolumu var oraya atmadim
Yanlışın var kardeşim tek kişilik senaryo zaten oyun. Sadece oyun internet ile senin bilgilerine ulaşıyor o kadar.Anladığım kadarı ile online bir oyun tek kişilik senaryo modu yok ve oynamak için sürekli internet bağlantısı istiyor zaman kaybı. COD MW leri oynayın daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?