Modern Combat 5: Blackout v1.0.0p

Sponsorlu Bağlantılar

novagtv

novagtv

Üye
Haptım hacı oyun bitti bile ama sonu iyi olmamış :-) :-)

asabi67

asabi67

Üye
Arkadaslar biri SS atsin da görsek nasil degistiriliyo nick ?

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
Zippyshare Linki kırılmıs ondan sonra hızlı apk daki yüklenemedi hatası aldım nexus 5 su patchlıları deniyimde olur inşallah :D

susanoo

Üye
Oyun deli gibi kasıyo s5 kullanıyorum nedenini ve nası duzelticemi solermisiniz

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
oyum cok sorunlu cihazlari asiri yoruyor sarzi su gibi iciyor ve cihaz baya bi ısınıyor bir iki bolum oynadim sildim degmez oynayama. call of duty strike team oynuyorum buna bes basar.

Serhan

Serhan

Üye
:'(Ya arkadaş lütfen biri desin bana 2.bölümün rinojji tapınağının özel op. Son bölümünde herkesi yeniyorum o elinde çok kocaman bişey olan adam geliyo zırhı olan onu bi geçemiyorum tam 19 kere denedim herkes ölüyor o korkunç koskocaman silahlı zırhlı adamı yenemiyorum çok güçlü nasıl yenecez yardım lütfennnnnn somuru::'(

Salih_Z

Üye
:'(Ya arkadaş lütfen biri desin bana 2.bölümün rinojji tapınağının özel op. Son bölümünde herkesi yeniyorum o elinde çok kocaman bişey olan adam geliyo zırhı olan onu bi geçemiyorum tam 19 kere denedim herkes ölüyor o korkunç koskocaman silahlı zırhlı adamı yenemiyorum çok güçlü nasıl yenecez yardım lütfennnnnn somuru::'(

Evet ben de yapamadım ölmüyor adam 2 yıldızda kaldı bölüm, bir de % 60 isabeti nasıl yapıyorsunuz ?

Serhan

Serhan

Üye
Evet ben de yapamadım ölmüyor adam 2 yıldızda kaldı bölüm, bir de % 60 isabeti nasıl yapıyorsunuz ?
Sen Bölümü nasıl geçtin bana başarısız diyo yokmu çözümü :(((((((

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye

Salih_Z

Üye
novagtv

novagtv

Üye
Zırhlı adamın göğsündeki bataryaya vurcaksıniz.
oyum cok sorunlu cihazlari asiri yoruyor sarzi su gibi iciyor ve cihaz baya bi ısınıyor bir iki bolum oynadim sildim degmez oynayama. call of duty strike team oynuyorum buna bes basar.
Aynen .bendeki tablet hiç ısınmazdı bide tegra 4 sen düşün 68 dereceyi geçti

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Beyler Birlik Kuralım Maxicep Adı Altında Hep Beraber Online Oynayalım.

• Beğen
Tepkiler: orxan_92 ve novagtv
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oyunu En İyisi Güncellenince $(:tl:) Verip İndiririm

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
Zırhlı adamın göğsündeki bataryaya vurcaksıniz.
Aynen .bendeki tablet hiç ısınmazdı bide tegra 4 sen düşün 68 dereceyi geçti
Yani tegra gibi güçlü bir İşletim sitemini bile zorluyorsa hiç oynanmaz bu oyun.Eğer Offline sürüm cıkarsa ısınma ve kasma problemi ciddi anlamda giderilir cihazda hem oyun oynayıp hep veri indirmesi cihazı resmen bitiriyor.Offline mod şart
Hocam önceki bölümde de yüzde 60 isabet istiyordu onu nasıl yaptınız ?
ayaklaarından yada zoom açmadan vur adamları.

• Beğen
Tepkiler: novagtv
reaurora

reaurora

Üye
tarafimca s3 te denenmis ve onaylanmistir :) tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

Üst Alt