Modern Combat 5: Blackout v1.0.0p

LuLuanTa

Üye
Bende Nexus 5 De Deniycem İlki Durduruldu Hatası Verdi Ama Bakıcaz Her Yolu deniycem Bu arada Tesekkurler

Tepkiler: Remember Me
Mc3 u galaxy s te oynuyordum bunu denicem ( kafayi yedim heralde acilmayacak ama olsun muzwivanda insin olmazsa tablete atarim o kesin acar

Salih_Z

Üye
Geçersiz Lisans hatası verdi açılmıyor oyun ne yapmam gerekiyor ?

Gerci internet istiyormus ise yaramaz sevmem boyle oyunu

Superfan

Üye
Oyunun boyutu biraz küçük mü ne? Biz de mi indirsek bizim emekliye..

LuLuanTa

Üye
Bendede Oldu Üstelik 0.94 GB

Multiplayer a gelin ben çoktan yol aldım nickim RamB01998

Superfan

Üye
Bence zorlama, bırak emekli rahst etsin.
Aynen ya yormayalım...Yok gaming rom, yok o3 optimizasyonu yok tweak yok o ...tarayıcı ve müzik aynı anda açılsa telefon yavaşlıyor..dayanamam ben ona, benim gözümde değeri : paha biçilemez

Tepkiler: Invoke
SIII'e yükledim sorunsuz çalışıyor. Oyuna gelirsek sürekli oynarken internet istemesi sıkıntı yaratır, arada kopukluklar da var ilerde güncelleme ile bunlar düzelecektir. Ayrıca .

Jaunus

Üye
Oyunun boyutu ilk etapta 1 gba yakın lakin her bölümde o bölüme ait data dosyasını indiriyorsunuz.300-400mb arasında 6 bölümde yaklaşık 2.5 gb yer kaplar haberiniz olsun

Tepkiler: BurakTura
en sevmediğim bir oyunun oynarken internet istemesi ve her bölüm için ayrı data dosyası istemesidir.

Serhan

Üye
O
Oyunun boyutu ilk etapta 1 gba yakın lakin her bölümde o bölüme ait data dosyasını indiriyorsunuz.300-400mb arasında 6 bölümde yaklaşık 2.5 gb yer kaplar haberiniz olsun
sadece bir kere arkadaşım o indirme

Paylaşım için teşekkürler. Play de HTC 816 desteklenmiyor. Gerçi ben daha bunun 1. oyununu bile oynamadım

ANIL

Admin
Samsung Galaxy Note 3:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız