Uygulama Modern Combat 4 Zero Hour V1.0.1 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 4 Zero Hour V1.0.1 açılmıyor
arkadaşlar ben sd dosyalarını ve apkyı indirdim.denilenleri yaptım android data klasorüne attım apkyı yükledim ama oyuna tıkladıgımda apkmania.com gidip gidip geliyor.hızlı hızlı ve tekrarlıyor sürekli sebebi ne olabilir 2 gb dosya boşunamı indirdim ben

custave

custave

Üye
arkadaşlar ben sd dosyalarını ve apkyı indirdim.denilenleri yaptım android data klasorüne attım apkyı yükledim ama oyuna tıkladıgımda apkmania.com gidip gidip geliyor.hızlı hızlı ve tekrarlıyor sürekli sebebi ne olabilir 2 gb dosya boşunamı indirdim ben

burdaki gibi yaptınmı

https://www.youtube.com/watch?v=WqJs3Zi2DmQ&feature=youtube_gdata_player

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
burdaki gibi yaptınmı

https://www.youtube.com/watch?v=WqJs3Zi2DmQ&feature=youtube_gdata_player

www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html ben burdakini indirdim denilenleri yaptim 64 dosya cikti android data klasorunde klasor olusturdum icine attm ama olmadi iste

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html bu adreste denilenleri yaptim ama olmadi burdan indirdim ben denildigi gibi 64 dosya vardi cikardm attm telefona ama olmadi iste

custave

custave

Üye
www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html ben burdakini indirdim denilenleri yaptim 64 dosya cikti android data klasorunde klasor olusturdum icine attm ama olmadi iste

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html bu adreste denilenleri yaptim ama olmadi burdan indirdim ben denildigi gibi 64 dosya vardi cikardm attm telefona ama olmadi iste

apk sd

RomeusTR

RomeusTR

Üye
Sağlam bir sd veriyon part part bölünmüş bu 1.2 gb çok yavaş indiriyor ve denediğim apkler gameloft klosörünün içine öyle bir klosör açmıyor.

custave

custave

Üye
Sağlam bir sd veriyon part part bölünmüş bu 1.2 gb çok yavaş indiriyor ve denediğim apkler gameloft klosörünün içine öyle bir klosör açmıyor.

bu apkyı denebı

• Beğen
Tepkiler: efsaneemre12
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Tsk kardes ama modern combat 3 indirdim sd dosyalarini wifi ile cektm oynuyorm su anda

RomeusTR

RomeusTR

Üye
bu apkyı denebı

Saol kardeş bu olduda bi sorun v1.0.1 sd dosyaları yok bende onlarıda verebilirmisin.Eğer verirsende partlara ayrılmış şekilde olursa sevinirim.Yada elinde böyle v1.0.2 apk si varsa bu klosörü açan buda olur çünkü bende v1.0.2 sd dosyası var.

androfilex

androfilex

Üye
İndirdiğiniz SD dosyasının sonu obb ile bitiyorsa o dosyayı telefon ve hafıza kartı içindeki Android/obb klasöründe atın. Ardından apk yi kurup oyunu çalıştırın. Eğer SD dosyasının sonu data ile bitiyorsa büyük ihtimalle data dosyasıdır. Bu dosyayı Android/data klasörüne atın ve oyunu çalıştırın.

Son düzenleme:

Üst Alt