Uygulama Modern Combat 4 vb. Oyunları Kuramıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 4 vb. Oyunları Kuramıyorum
S.a arkadaşlar.

Telefon aldım sonunda LG Optimus G çok güzel telefon beklediğimden çok daha iyi. Hayran kaldım Nokia 5800 dan geçince tabi :D
Neyse telefona hemen root yapmak istemiyorum garantisi bitince falan yaparım. Bu siteden veya başka sitelerden oyun indiriyorum oluyor. Mesela Pes 2012, True Skate, Slender Man indirdim oldu. Ama Modern Combat 4 vb. paralı oyunlar olmuyor. Bir arkadaş arşiv yapmış oradan indirdim 1 GB az da değil yani. Kurulumu yazdığı gibi yapıyorum olmuyor. Videolu, resimli veya geniş bir şekilde yazılı kurulum anlatabilecek var mı?
Dosyaların resimleri:

Arkadaşın verdiği kurulum şekli:
KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.
KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.
İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.
İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA
İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR
...

Hepsini yaptım ancak Oyunu açınca wifi ya da 3G seçmemi istiyor. Geri tuşuna basınca oyundan çıkıyor. Wifi seçince dosyalar kontrol ediliyor falan diyo sonra açılacak gibi oluyo ama yine oyundan atıyo.

Yardımcı Olursanız çok minnettar kalırım Şimdiden Teşekkürler!

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bir yolu?

TheMadness

TheMadness

Üye
Uygulamanın lisans kontrolü var. Rootlayıp Lucky Patcher ile düzeltebilirsiniz veya APK'nin c r a c k e d sürümünü indirmelisiniz.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Hemen root yapmak istemiyorum. c r a c k nereden bulabilirim?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Geneli gameloft'un ve bircok oyunun lisans kontrolu var. Bugun bunu yukleyemezsin yarin baskasini. Benim fikrim root yap sonradan kaldirirsin :)

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Geneli gameloft'un ve bircok oyunun lisans kontrolu var. Bugun bunu yukleyemezsin yarin baskasini. Benim fikrim root yap sonradan kaldirirsin :)

Benim kardeşimin de telefonu var ona root yaptım lucky patcher da uyguladım ama yine aynı şey oldu.

The Shadow

The Shadow

Üye
.obb uzantılı dosya Android-obb içine atılır dataya atılmaz :)

codblackops2

codblackops2

Üye
o com.gameloft diye başlıyan içinde obb dosyası olan klasörü , files klasörü felan açmadan direk sdcard - android - obb içine kopyalayacaksınız :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
TheMadness

TheMadness

Üye
apkmania'dakilere bakın bi

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi

ben buradan indirmiştim bi dene istersen :

Torrenti indirsem bir şey değişmez değil mi?

- - - Eklendi - - -

o com.gameloft diye başlıyan içinde obb dosyası olan klasörü , files klasörü felan açmadan direk sdcard - android - obb içine kopyalayacaksınız :hmmm

oldu kardeşim çok teşekkür ederim çok sağ ol :D Çok mutluyum :D

- - - Eklendi - - -

Hepinize Çok Teşekkür Ederim!

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt