Modern Combat 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 3
arkadaşlar ben bu oyunun orjinal 1.0.1 versiyonunu arıyorum.kimse tarafından crcklenmemiş hani oyun açılırken crckleyen kişinin bilgileri yazıyor ya , o yazı olmayanını istiyorum.bi zamanlar markette ücretsizdi 1.0.1 versiyonu onu bulmam gerekiyor bakmadığım yer kalmadı 3 aydır arıyorum.bir elin nesi var 2 elin sesi hesabı yardım istiyorum sizden

Tepkiler: Amaru Shady
Birzamanlar marketteyse hala markettedir bence. İsmini aratarak bulmayı dene :P

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
marketteki versiyonuda guncellendi :d

bi dene, olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

ya da

furkan sen uyumuyormusun ya

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
chathu_ac Presents
-eandroidmarket.com-

oyun açılırken bu şekilde yazı çıkıyorya o olmayanı istiyorum orjinal olanı kardeşim senin verdiğin linklerde de var bu.basşka bulabilirsen çok memnun olurum

chathu_ac Presents
-eandroidmarket.com-

oyun açılırken bu şekilde yazı çıkıyorya o olmayanı istiyorum orjinal olanı kardeşim senin verdiğin linklerde de var bu.basşka bulabilirsen çok memnun olurum

yanıtlamadan edemiyecem adam sana ilaç veriyo marka var diye içmiyon :d

şimdi yatıyorum, akşama doğru kalkarsam tekrar bakarım

Hayır 3 sn lik yazı seni neden rahatsız ediyorum.

sek00

Üye
Onu ben de anlamadım. Yazı çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Oyun aynı oyun sonuçta.

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
benı rahatsız eden 3 sanıyelık yazı değil kardeşim benım sorunum rank kaydetmemesi crcklenmiş apk oldugu ıcın oyundan cıkarken rank sıfırlanıyor o yüzden orjinal apk arıyorum.4 gün önce gameloftun sitesinden satın almıştım bu sabah geldi şuan işteyim eve gidince kontrol ederım sizinlede paylaşırım

Ben chatchu presents olanı oynuyorum.rank Silinmiyor ?

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
o apk yı bana ulaştırırmısın dostum telefonda s2 mi

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
vay arkadaş gamelofttan satın aldım oyunu onlarda sadece 1.1.1 versiyonunu gönderdi oyun açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...