Moderatörlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Moderatörlere
ben bu konuyu açtım Fastmotion Time Lapse v(1.0.6)

biriniz signed diyor öbürünüz unsigned deyip konuyu kapatıyor ben bunu paylaşırken hiç bir benzer uygulama çıkmadı normal kesinlikle signed bi uygulamadır. Sonuçta ben bunu bi arkadaşımız istekte bulunduğu için arayıp buldum madem bu sürüm war bu adam neden istekte bulundu daha yeni bi istek konusu bu. İkincisi bi oyun daha paylaşmıştım adını unuttum uçak oyunu önce maxicep google aramdan baktım benzer konu çıkmadı konuyu açarken yine benzer konu çıkmadı bende konuyu açtım sonra arkadaş konuyu kapatıp lütfen paylaşım yapmadan biraz araştıralım diye nutuk atmış o zaman sistem sorunlu heralde konu açarken benzer uygulamalar herzaman karşımıza çıkmıyor heralde. O kapatılan konulara ek yorum yapamadığımız için bu şekilde konu açıp ta dile getiriyorum bunları yinede sözlerim yanlış anlaşılmaz umarım iyi forumlar...

----------Eklendi @ 01:16:09 ---------- Yazıldı @ 01:08:19 ----------

Bu arada açıkçası signedmiş veya unsignedmiş konu kapatılmış o kadarda umurumda deil ben eksiklikleri dile getiriyorum benim tek yaptığım istekte bulunanlara elimden geldiğince yardımcı olmak. Elimde deil napayım birileri bişey isteyince imkanım warsa bulursam yardımcı olurum :) ....

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Foruma katkı ve yardımlarınız için teşekkür ederiz gerekli açıklama yapılacak ancak ben şu anda konuyu ilgili bölüme taşımalıyım...

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
2. söylediğin şey benimde başıma geldi sanırım yani yeni bir konu açıyordum örneğin asphalt oyunu diyelim başlığı yazdığımızda kendiliğinden çıkan sonuçlarda asphalt diye bir şey yok sonra aynı başlığın başına gameloft getirdim 5 tane asphalt oyunu çıktı yani söylemek istediğim aslında başlıkta bir kelimesi aynıyken bulmayabiliyor ben başlığa gameloft yazmadan o oyunu açardım sonra çöpe giderdi :) hem bana zaman kaybı hem yönetici arkadaşlar yanlış düşündüğüm veya kullanımda bir yanlışlığım varsa öğrenmek istedim :)

Ozan

Ozan

Admin
Symbian bölümlerinde Signed / Unsigned veya sürüm farkı gibi olgulardan konular arasında seçim yapmak oldukça zor olabiliyor ve yöneticiler sürekli uğraşıyor, anlayısınız için tesekkurler .

Burada amaç, mükerrer içeriği önlemek ve mümkün oldugunca signed ve sorunsuz sürüm sunmak.

Konu bölüm yöneticilerine özel olarak da iletildi.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Symbian bölümlerinde Signed / Unsigned veya sürüm farkı gibi olgulardan konular arasında seçim yapmak oldukça zor olabiliyor ve yöneticiler sürekli uğraşıyor, anlayısınız için tesekkurler .

Burada amaç, mükerrer içeriği önlemek ve mümkün oldugunca signed ve sorunsuz sürüm sunmak.

Konu bölüm yöneticilerine özel olarak da iletildi.

Teşekkürler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu gibi durumlar paylaşım ve yardımseverlik şevkini kırabilse de hatasız kul olmuyor maalesef. Gerisi sizin anlayışınıza kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt