kol@j
Üye
Moderatör - 4
Moderatör (çeptır 4)
Üyelikler gerçektir. Olaylar tamamen hayal ürünüdür (ekmek çarpsın, bak vallahi, iki gözüm önüme aksın ki, ALLAH sizi inandırsın, şurdan şuraya gitmek nasip olmasın ki doğru diyom, olayların hepsi hayal ürünü)
Minoo
Profil bilgileri: minoo - MaxiCep.Com
Astroloji, Burçlar ve Fal
kategorisinin önünde
turkishcowboyu bekliyordu
Profil bilgileri: TuRkiShCowboy - MaxiCep.Com
O yabancının kendi bölgesine girmesi kızdırmıştı; içeri girip profilini dağıtası geliyordu. Ancak neyle karşılaşacağını bilmediği için turkishcowboyu beklemenin daha doğru olacağını düşündü.
Çok geçmeden geldi.
-konu üzerinden sıçramayı iyi akıl etmişsin de nasıl yaptın?
-e herkesin bir bildiği vardır ben de kalsın bakalım.
Minoonun bildiği aslında derin bir moderatör sırrıydı. Kendisi en yeni moderatör olmasına rağmen bunun bir seviyesi olan konu üzeri sıçrama yeteneğine layık görülmüştü.
İçeri girip bir iz aradılar ancak hiçbir şey bulamadılar. Hayalet gibi girip kaybolmuştu. İşin daha garibi. O zaman içerisinde kategoriye giriş yapmış IP numarası bile yoktu.
- minoo buraya geldiğine emin misin?
-evet tabii ki eminim. Hatta yakalayabilirdim ama belki baş edemem diye seni bekledim.
-Allah Allah. Giriş kaydı bırakmaya bir IP
-Ne yapacağız?
-Bildiğimizi yapacağız.
-Ne biliyoruz ki zaten yazarımız kaç haftadır ara vermiş. Ne yapacağımızı unuttum.
-Forumun en alengirli adamını bulup çöplüğe gidebilecek bir yol bulmamız lazımdı. Silinmiş üyeyi bulmak için.
-Forumun en alengirli adamı kim?
-Mobil teknoloji sitesinde mobil teknolojiden başka her bir işi yapan kim?
-ben.
-hayır daha geniş bir üye
-aklıma gelen birkaç kişi var ama sen kimi düşünüyordun?
-üyenin bir iki cep telefonu konusu varken sonra şiir yazdı, yazı yazdı, dini konu yazdı, imzasında da mistik güç ve katkıları kullanmadığını yazmış ama
- o mu?
-evet o.
- o değil; biri kaçıyor.
-bu ne böyle gölge gibi dalgalanıyor çabuk yetişelim şuna.
Peşinden koşmaya başladılar. Bir konudan uzun süre takip etmişti onları. Dikkatlerinin dağıldığını düşündüğü bir zaman hızla uzaklaşmaya başladığında görüldü. Peşine düştüklerini anladı. Kapüşonlu bir pelerin giymiş profili net görülmüyordu. Tedirginlikle uzaklaşmaya çalışıyordu ama moderatörler ondan daha hızlı yaklaşıyordu ki avatar yalancısı konusuna daldı.
http://www.maxicep.com/konu-disi/av...iniz-ve-ruh-haliniz-analiz-edilir-406242.html
Zaten o da konu dışı kategorisinin konusu olduğundan yakındı.
Peşinden içeri daldılar.
İçi esintili büyük bir taht odası gibi duruyordu. Duvarlarda hep avatar resimleri vardı.
Bu kaçak nereye saklanmış olabilirdi ki.
-minoo buralar senin bölgen. IP lere bakacak mısın?
-Hayır bakmayacağım.
- neden?
-sen şu alengirli üye derken bu konunun sahibini kastetmedin mi?
-bu konu ha evet. Burası kol@jın konusu
Profil bilgileri: kol@j - MaxiCep.Com
-bizim kovaladığımız üye buraya saklanıyorsa ve bizden saklanabiliyorsa bu işlerle kol@jın bir alakası olabilir.
-eee
-bence sorguya çekelim.
-ayıp olmaz mı?
-burada maxicepin geleceği söz konusu demek değil miydi? Eğer alakası yoksa bize yardımcı olur. Alakası varsa sonuca katlanır.
- biraz kırıcı olacak ama bakalım. Temiz çıkarsa danışırız. Online olmasını bekleyelim.
Tu bi Kointınıd
previısli on moderatörün önceki bölümleri için
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/moderator-yazi-dizisine-basliyorum-456204.html
Üyelikler gerçektir. Olaylar tamamen hayal ürünüdür (ekmek çarpsın, bak vallahi, iki gözüm önüme aksın ki, ALLAH sizi inandırsın, şurdan şuraya gitmek nasip olmasın ki doğru diyom, olayların hepsi hayal ürünü)
Minoo
Profil bilgileri: minoo - MaxiCep.Com
Astroloji, Burçlar ve Fal
kategorisinin önünde
turkishcowboyu bekliyordu
Profil bilgileri: TuRkiShCowboy - MaxiCep.Com
O yabancının kendi bölgesine girmesi kızdırmıştı; içeri girip profilini dağıtası geliyordu. Ancak neyle karşılaşacağını bilmediği için turkishcowboyu beklemenin daha doğru olacağını düşündü.
Çok geçmeden geldi.
-konu üzerinden sıçramayı iyi akıl etmişsin de nasıl yaptın?
-e herkesin bir bildiği vardır ben de kalsın bakalım.
Minoonun bildiği aslında derin bir moderatör sırrıydı. Kendisi en yeni moderatör olmasına rağmen bunun bir seviyesi olan konu üzeri sıçrama yeteneğine layık görülmüştü.
İçeri girip bir iz aradılar ancak hiçbir şey bulamadılar. Hayalet gibi girip kaybolmuştu. İşin daha garibi. O zaman içerisinde kategoriye giriş yapmış IP numarası bile yoktu.
- minoo buraya geldiğine emin misin?
-evet tabii ki eminim. Hatta yakalayabilirdim ama belki baş edemem diye seni bekledim.
-Allah Allah. Giriş kaydı bırakmaya bir IP
-Ne yapacağız?
-Bildiğimizi yapacağız.
-Ne biliyoruz ki zaten yazarımız kaç haftadır ara vermiş. Ne yapacağımızı unuttum.
-Forumun en alengirli adamını bulup çöplüğe gidebilecek bir yol bulmamız lazımdı. Silinmiş üyeyi bulmak için.
-Forumun en alengirli adamı kim?
-Mobil teknoloji sitesinde mobil teknolojiden başka her bir işi yapan kim?
-ben.
-hayır daha geniş bir üye
-aklıma gelen birkaç kişi var ama sen kimi düşünüyordun?
-üyenin bir iki cep telefonu konusu varken sonra şiir yazdı, yazı yazdı, dini konu yazdı, imzasında da mistik güç ve katkıları kullanmadığını yazmış ama
- o mu?
-evet o.
- o değil; biri kaçıyor.
-bu ne böyle gölge gibi dalgalanıyor çabuk yetişelim şuna.
Peşinden koşmaya başladılar. Bir konudan uzun süre takip etmişti onları. Dikkatlerinin dağıldığını düşündüğü bir zaman hızla uzaklaşmaya başladığında görüldü. Peşine düştüklerini anladı. Kapüşonlu bir pelerin giymiş profili net görülmüyordu. Tedirginlikle uzaklaşmaya çalışıyordu ama moderatörler ondan daha hızlı yaklaşıyordu ki avatar yalancısı konusuna daldı.
http://www.maxicep.com/konu-disi/av...iniz-ve-ruh-haliniz-analiz-edilir-406242.html
Zaten o da konu dışı kategorisinin konusu olduğundan yakındı.
Peşinden içeri daldılar.
İçi esintili büyük bir taht odası gibi duruyordu. Duvarlarda hep avatar resimleri vardı.
Bu kaçak nereye saklanmış olabilirdi ki.
-minoo buralar senin bölgen. IP lere bakacak mısın?
-Hayır bakmayacağım.
- neden?
-sen şu alengirli üye derken bu konunun sahibini kastetmedin mi?
-bu konu ha evet. Burası kol@jın konusu
Profil bilgileri: kol@j - MaxiCep.Com
-bizim kovaladığımız üye buraya saklanıyorsa ve bizden saklanabiliyorsa bu işlerle kol@jın bir alakası olabilir.
-eee
-bence sorguya çekelim.
-ayıp olmaz mı?
-burada maxicepin geleceği söz konusu demek değil miydi? Eğer alakası yoksa bize yardımcı olur. Alakası varsa sonuca katlanır.
- biraz kırıcı olacak ama bakalım. Temiz çıkarsa danışırız. Online olmasını bekleyelim.
Tu bi Kointınıd
previısli on moderatörün önceki bölümleri için
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/moderator-yazi-dizisine-basliyorum-456204.html