modem hatası

Sponsorlu Bağlantılar

botan5673

botan5673

Üye
    Konu Sahibi
modem hatası
Mrb arkadaşlar. Ben 3 gün önce sınırlı paketten sınırsız pakete geçtim.o günden beri modemin adsl ve ppp ışığı 5 dk da bi gidip geliyor.modeme reset çektim.yazılımını yeniden yükledim,telefon kablosunu direk bağladım yine aynı şekilde devam ediyor.moodemin markası airties rt-205 .lütfen yardım edermisiniz…:(:(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı sorunla tam 4 gündür uğraşıyorum...Modemi , ara kabloları , etherneti ve splitter i değiştirdim sonuç aynı...Sanırım geçişle alakalı bir durum...Müş. Hizm. arayın veya ilgili bayiisine başvurun...Sorunu halledebilirsem burada yazarım...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Aynen bnde sınırsız pakede geçtiğimde o sorun bendede oluşmuştu. Ancak müşteri hizmetleri 444 0 375 numaralı hattan aradım dediler bağlantınızda calısma var calısma bitince gelicektir. Ertesi gün tekrar aradım bu sefer calısma bıtmıs ama baglantı hala yok dediler sorununuzu müdüre göderiyruz 24 saat içinde cevap gelir. Ertesi gün baglantım geldi. Yani bunun tek çözümü müşteri hizmetlerini aramak :oke:

botan5673

botan5673

Üye
    Konu Sahibi
[sıze="4"]arkadaşlar sorunu çözdüm adsl ve ppp ışığının yanmamasının nedeni modemden veya başka bi arızadan dolayı diil.müşteri hizmetlerini aradaım hemen ayark,ladılar..[/sıze]

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet bu şekilde halletmiştik...

Takipçi Satın Al

Üst Alt