Mod ve Efektler için ayrı bir bölüm açılsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Mod ve Efektler için ayrı bir bölüm açılsa...
Arkadaşlar Symbian^3 Uygulamalar bölümündeki kategorilerde yüzlerce mod, efekt vs paylaşımlar var. Bunlar için ayrı bi kategori açılsa daha iyi olmaz mı? Örneğin yazı/ekran/dil araçlarına giriyosun bi uygulama tarzı olmayan bi sürü efekt ve buna benzer şeyler var neredeyse uygulamadan daha çok. Bu gibi konularda uygulama bulmak zor oluyor sizin fikriniz nedir? Yönetici arkadaşlar bu konuya bi atsa sanki daha güzel olur iyi forumlar...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benimde bu konuda bir sürü fikrim var ama herkesin görüşü farklı oluyor ve en sonunda düzen açısından böyle kalsın diyorlar
ayrıca konu yeri yanlış dostum "site" kategorisinde olmalıydı

dücane

dücane

Üye
Zaten symbian^3 sistem modlama bölümü mevcut sitede, yeni bir bölüm acmak anlamsiz olur bence..

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
ben symbian^3 Uygulamalar bölümüne açılmasından bahsetmiştim aslında. o zaman modların uygulamalar arasında yer almasıda mantıksız dimi.

ANIL

ANIL

Admin
ben symbian^3 Uygulamalar bölümüne açılmasından bahsetmiştim aslında. o zaman modların uygulamalar arasında yer almasıda mantıksız dimi.

şikayet ederek doğru yere taşınmasını sağlayabiliriz...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
signed olmayan bir uygulamayı yüklemek için telefonuna hack yapıyorsun yani telefonuna bir mod uyguluyorsun ve bütün unsigned uygulamalar için ayrı bir bölüm açılması lazım o zaman çünkü modlu telefonuna yükliyebiliyorsun imzasız uygulamaları öyle değilmi

Tuba

Tuba

Üye
Mod ve effecktler için sitem modlama bölümü uygundur zaten modlama bölümüde var S^3 Sistem Modlama

Adminler de uygun görür ise konular o bölüme taşınabilir...

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ilgi ve alakanız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt