[Mod] Status Menu Extension

açma kapama tuşu olmamalıydı bence. basınca kapanıyo. çok tehlikeli. ama çok sağolun elinize sağlık

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ayarlar>uygulamalar>status menu den istemediklerini üstüne bir iki saniye basılı tutarak kaldırabilirsiniz.

Serdar ben bluetooth un yerini değiştirmiştim kaybolmuştu yeniden başlattım geldi ama sönük rengi basıncs hiç tepki vermiyor

- - - Eklendi - - -

tamam çözdüm Serdar bluetootha biraz uzun basmak gerekliymiş

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

aynen.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bi klavye sorunumuz kaldı

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmenize sevindim arkadaşlar.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5297726' Alıntı:
isime cok yaradi SERDAR kardesim tesekkurler

- - - Eklendi - - -

aynen

Engin abi çabuk ısındın N9 a bakıyorum

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5297750' Alıntı:

ilk baslarda zor geldi ama kurcaladikca koleymis yahu birde opera klavye isini cozsek guzel olacak

abi opera yerine mozilla kullan veya kendi tarayıcısını ben kendi web ini kullanıyorum çok da memnunum..

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
opera gerçekten alışkanlık yapıyor ben sadece daha gelişmiş bir tarayıcıya ihtiyaç duyduğumda mozillaya başvuruyorum. onun dışında kendi tarayıcısı ve opera işimi fazlasıyla görüyor.

[ENGİN]

Üye
opera gerçekten alışkanlık yapıyor ben sadece daha gelişmiş bir tarayıcıya ihtiyaç duyduğumda mozillaya başvuruyorum. onun dışında kendi tarayıcısı ve opera işimi fazlasıyla görüyor.

aynen oyle kardesim aliskanlik iste klavye isi bozuyor

shanol28

Üye
dostlar yükledim ama beğenmedim kaldırmak için ne yapıcaz

shanol28

Üye

ayarlar/ uygulamalar/ uygulamalari yonete girip extensions for status menuyu kaldirip cihazi yeniden baslat.
farkedememişim programın ismini bulamamıştım şimdi dkkat edince gördüm kaldırdım.teşekkür ederim

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

adnan55

Üye
arkadaşlar döndürme sensörü ayarlarini nereden kapatiyoruz?