yunuq58 Üye n000k' Alıntı: hayır. siscontens programını pc ye indirip pc içinde düzenliyorsun.. Genişletmek için tıkla ... tesekkrler kç gndür şu cevabı alamdm
n000k' Alıntı: hayır. siscontens programını pc ye indirip pc içinde düzenliyorsun.. Genişletmek için tıkla ... tesekkrler kç gndür şu cevabı alamdm
yaren_dede Üye tayfun14' Alıntı: Geri ikonunu nerden bulabilirz ? Genişletmek için tıkla ... iconmu arıyorsun yoksa iconün temadaki kodunumu? Icon arıyorsan diğer temalardan çıkarıp kullanabilirsin yada beğendiğin bir iconu svg dönüştür temaya ekle
tayfun14' Alıntı: Geri ikonunu nerden bulabilirz ? Genişletmek için tıkla ... iconmu arıyorsun yoksa iconün temadaki kodunumu? Icon arıyorsan diğer temalardan çıkarıp kullanabilirsin yada beğendiğin bir iconu svg dönüştür temaya ekle
tayfun14 Üye yaren_dede' Alıntı: iconmu arıyorsun yoksa iconün temadaki kodunumu? Icon arıyorsan diğer temalardan çıkarıp kullanabilirsin yada beğendiğin bir iconu svg dönüştür temaya ekle Genişletmek için tıkla ... evet ikonu aridum saolasin dedigin gibi yapacagim bu arada super konu
yaren_dede' Alıntı: iconmu arıyorsun yoksa iconün temadaki kodunumu? Icon arıyorsan diğer temalardan çıkarıp kullanabilirsin yada beğendiğin bir iconu svg dönüştür temaya ekle Genişletmek için tıkla ... evet ikonu aridum saolasin dedigin gibi yapacagim bu arada super konu
Fuad199219 Üye hec bir sey anlayamadim )) kimse anladisa nero 5 temasinda qwerty ve ustbar button simgilerin deyisib nokia evolve (orginal belle) temasi gibi yapsinda.simdiden tesekkur
hec bir sey anlayamadim )) kimse anladisa nero 5 temasinda qwerty ve ustbar button simgilerin deyisib nokia evolve (orginal belle) temasi gibi yapsinda.simdiden tesekkur
yaren_dede Üye DarkredBlue61' Alıntı: Yav Bunu Telden Yapamazmıyız? Genişletmek için tıkla ... telefondan yapamazsın pc gerekli
DarkredBlue61' Alıntı: Yav Bunu Telden Yapamazmıyız? Genişletmek için tıkla ... telefondan yapamazsın pc gerekli