[MOD] Powerdaemon Kısıtlamaları sakatlar - Sipariş Vali ayarları sopa izin ver

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] Powerdaemon Kısıtlamaları sakatlar - Sipariş Vali ayarları sopa izin ver
Bu mod yapışmasını özel cpu vali ayarlarını önlemek powerdaemon kısıtlamaları devre dışı bırakır. Bu benim T210R üzerinde geliştirilen, ama diğerleri için çalışması gerekir. Arkaplan: / sistemde 2 dosya sisteminin çeşitli durumlarını (yani izlemek için kullanılan / etc dizini (powerdaemon.xml ve powerdaemon_z3.xml) vardır "önyükleme. "," oyunlar "," video oynatma "). Bazı kısıtlamalar sistem durumuna bağlı ayarlanır. Bu kısıtlamaların çoğu "yüzeylerdeki kontaminasyon riskini" veya "performans" valiler bir varyasyon vardır. Bu kısıtlamalar min / maks frekansını ayarlamak ve belirli bir vali denetimi ayarlanır. . Bu, herhangi bir cpu Vali ayarları sopa alamıyorum neden : Ben ne değişti ben "normal" bir engel yönlendirilmesine tüm sistem durumları değişti. Bu sınırlama, seçilen vali değiştirmek ve 0/150% min / max frekansları vardır DEĞİLDİR. Bu, temel olarak herhangi bir etkiye sahip powerdaemon devre dışı bırakır. Kernel destekliyorsa 150% max cpu% 150 çalışacaktır anlamına gelmez, sadece overclock veriyor. Benim test sadece normal cpu kullanımı daha yüksektir neden dosyaları silerek veya sistem devletler devre dışı. Bu sürekli bulamadı bu bilgileri işlemek için çalışıyor gibi görünüyordu. Yani, herhangi bir funtionality sınırı yoktu "normal" kısıtlaması oluşturarak en iyi seçenek gibi görünüyordu. Powerdaemon denetleyicisi hala her şeyi işler, ancak gerçek etkisi vardır. Kurulum: İndirme ve (özel kurtarma ile) Powerdaemon.disable.zip yanıp. Sen farklı bir model kullanıyorsanız, orijinal dosyaların bir kopyasını isteyebilirsiniz. sadece Powerdaemon.restore.zip yanıp, orijinal xmls geri istiyorum.Bunlar benim T210R vardır. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sahibi at Flaş riski. Ben mod yapar, bu yüzden ben size Tab ile ne için hiçbir sorumluluk almaya ne açıklamak için elimden geleni denedim. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TTACHED FILES
- -
[TBODY] [/TBODY]

Üst Alt