[mod] PopUp "Bağlantı Yok" devre dışı bırakın by tipinaya (belle refresh Sis)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[mod] PopUp "Bağlantı Yok" devre dışı bırakın by tipinaya (belle refresh Sis)
uygulama: sis dosyasını yukleyin ve restart yapın.

internet bağlantınız olmadığında çıkan sinir bozucu bağlantı yok hatasından! kurtulmak isteyenler için düşünülmüş bir mod arkadaşlar

Ekli dosyalar

Tepkiler: RedMaker, achambo, tass_co1983 ve 1 kişi daha
paylaşım için teşekkürler ama bende değişen birşey olmadı. uyarıyı halen almaktayım

bu sorun widget'lardan kaynaklaniyor

- - - Eklendi - - -

paylaşım için teşekkürler ama bende değişen birşey olmadı. uyarıyı halen almaktayım

dostm ana ekraninda internet gerektiren widgetlari kaldir.. Mesela hava durumu veya facebook yada twitter widgeti gbi.. Bende bu sorun surekli vardi onlarin oldugu ana ekrani yanlislikla sildim sonra tekrardn ekrana koymamistm facebook falan.. Sonra farkettm onlar gidince baglanti yok hatasi gelmemeye basladi.. Denemek icin facebook ekledm mobil veriyi kapattm baktm surekli ayni hata gelmeye basladi.. Istersen dediklerimi bir dene..

noss_bar

Emekli Yönetici
sis içinde r01 dosyası yani dil dosyası var ve dil dosyaları exe siz direk c de çalışmaz exe nerdeyse ordaki rsc çalışır. Çalışması için flash atılması gerekir ama bu dosya dil i ingilizce bunu flashlarsanız telefon dili ingilizce iken iş görür türkçe de iken iş görmez yani bunun türkçe olanını flash atmalısınız veya bunu türkçeleştirip uzantısını r01 den r14 yapıp flash atmalısınız.

Tepkiler: tass_co1983

arslanla

Üye

o zaman sana kolay gelsin levent kardeşim...

- - - Eklendi - - -

sis çalışmadı bu arada

MaxipmaN

Üye
appstop yükleyin hava durumu falan kullanmıyosanız çıt çıkarmaz telefon

Teşekkürler, bu bilgiyi biliyorum. bu mod onu düzeltmek için

sis yükleyince olmuyorsa, flashla yazılıma gömmek gerekiyor dostum

bu dosya ile flashlasam da olmaz. çünkü dili ingilizce. noss_bar ın da dediği gibi r14 olan dosyadan yapılabilir. daha önce de kendim hex editör ile uğraşarak denemiştim ve olmamıştı

türçeleştirmeyi denemedim. r14 olan türkçe dosyasıyla hex editörden (bir konuda yapımı vardı) yapmıştım olmamıştı. hakanquven yapmış kendi cfw sinde. 26 haziranda çıkacak onu bekliyorum artık...

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...