[MOD] Orjinal FW için GENİŞLETİLMİŞ MENÜ (Yeni Resim Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[MOD] Orjinal FW için GENİŞLETİLMİŞ MENÜ (Yeni Resim Eklendi)
Forumda verildi ama C6 Fw'si içindi.Bu orjinal fw içindir ve orjinal fw kullananlara tavsiye ederim...

Ekran Görüntüleri

Link :

Nasıl ama ? Bence süper oldu :aha:

• Beğen
Tepkiler: D€nizhaN ve Ersin Oktay

catlax66

catlax66

Üye
sen su iconları patlat hele .d

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
vayy süpermiş ya yarın uygulayacam çok teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bir şey soracağım. Orjinal FW'ye bu modu atınca o orjinal FW, custom FW olmuş olmuyor mu?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam CFW dediğimiz C6 yazılımının port edilmesi gibi yani herhangi bir nokia yazılımının özelliklerinin başka bir cihaza port edilmesi. Benim yaptığım orjinal yazılımı düzenlemek bu özelliğe de OFW yani orginal fw deniyor. Yani ben şu an V52.0.101 orjinal fwsini editliyorum. Anlatabildiysem ne mutlu bana :D

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
CFW, Custom Firmware demek bildiğim kadarıyla. Custom kelimesinin Türkçe anlamı da özel demek. Yani CFW, Özel yazılım demek. Orjinal bir yazılımı kendimize göre düzenlediğimizde bize özel yapmış olmuyor muyuz? Bu durumda OFW, OFW'likten çıkıp CFW olmuyor mu? Bence oluyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
CFW, Custom Firmware demek bildiğim kadarıyla. Custom kelimesinin Türkçe anlamı da özel demek. Yani CFW, Özel yazılım demek. Orjinal bir yazılımı kendimize göre düzenlediğimizde bize özel yapmış olmuyor muyuz? Bu durumda OFW, OFW'likten çıkıp CFW olmuyor mu? Bence oluyor.
ikisinin arasındaki fark cfw de telefonun romunu düzenliyorsun,ofw de rom atmadan orjinal yazılıma kendin programlar yükleyip, modlar kullanmak gibi şeylerle düzenliyorsun.:oke:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ya hocam oluncada bi farkı olmuyo ya ha CFW ha OFW bişey farketmiyor. Telefon çalışıyoya o yeter :d:

nereharme

nereharme

Üye

dangerousyaso senin konunda sormuştum orjinal için mi yoksa c6 lar içinmi diye. Bu orjinal için olanmış. Adam onu izah etmek istemiş sanırsam. Ayrıca söylediğinde haklısın ama biraz detaycısın galiba:)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Detaycı demek de ne kelime. En ince noktasına kadar düşünürüm her şeyi. :bigstar: Durumu biliyorum ben de ama tatlı bir tartışma ortamı olsun, yanlış bilinen bazı şeyler düzelsin diye açayım dedim böyle bir konu.

• Beğen
Tepkiler: tayyip34
tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Detaycı demek de ne kelime. En ince noktasına kadar düşünürüm her şeyi. :bigstar: Durumu biliyorum ben de ama tatlı bir tartışma ortamı olsun, yanlış bilinen bazı şeyler düzelsin diye açayım dedim böyle bir konu.
:oke:

sanane1438

Üye
n97 işe yaramıyor malesef

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam bu 5800 için :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya bu menünün neresi genişletilmiş anlamadım gitti :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt