MOD][GB] AdrenoBooster v0.7 [2x Grafik Performansı!][Güncelleme: 10/06/2013]

ismailnayir

Kapalı Hesap

ana konuda bir ibare var
"This only works on Gingerbread, not anything else. We are still working on finding alternative tweaks for ICS and JB"
"Bu sadece Gingerbread üzerinde çalışır. Biz hala ICS ve JB için alternatif tweaks bulmaya çalışıyoruz"

Tepkiler: sir mordred

kesinlikle katılıyorum bu ibarenin anlamı ne demek ingilizce bilmeyenler için söylüyorum:"bu tweakler sadece gingerbread üstünde çalışır. başka hiçbir android versiyonu üstünde çalışmaz İCS ve jellybean'de böyle tweakler yoktur yani çalışmayacaktır bu sebepten alternatifi,buna benzer tweakler bulmaya çalışıyoruz"

Konu Sahibi
Bu konuyu nasıl kaldıracam ?

ben supermacy kuracam ve bu scripti olurmu s6500d cm10.1 kullanıyom. yani bir telefona birden fazla script yüklenirmi?? yardımcı olursanız sevinirim..Benim telefon s6500d cm 10.1 ram250 iken 290 300 lerde bu scripti telefondan nasil kaldirabilirim

Kardeş tamam çoğu dediginde haklısın fakat wonder için 9000+ bu antutuda olacak şey değil. Wonderin donanım belli bi iki tweak ve scriptle olacak iş değil.

Kardeş tamam çoğu dediginde haklısın fakat wonder için 9000+ bu antutuda olacak şey değil. Wonderin donanım belli bi iki tweak ve scriptle olacak iş değil.

ben cm11'de uygun ayarlarla ve overclock'la 8500'ü vurdum istiyorsan aldığım screenshot'u paylaşabilirim ayrıca benim verdiğim script yada tweak değil Qualcomm tarafından optimize edilmiş dalvik ve bionic libraries(yani donanımın daha performanslı çalışmasını sağlayan kütüphaneler)

Tepkiler: hasaneness
O zaman aç bi konu paylaş bunlari. Eğer direkt qualcomm tarafından yapılmışsa donanıma zarar vermez