[MOD] Belle'de Açık Uygulamalar Menüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[MOD] Belle'de Açık Uygulamalar Menüsü
Yeni bir mod ile karşınızdayım . Bilindiği gibi Anna'da açık uygulamalara menüde açık uygulamaları göster diyerek bakabiliyorduk . Fakat Belle'de bu özellik kaldırıldı ve artık sadece menü tuşuna uzun bastığımızda bu menüye ulaşabiliyoruz . Benim paylaştığım bu mod sayesinde bu menü geri geliyor Bu modu etkin hale getirdiğiniz andan itibaren ana menüde veya uygulamaların içinde ''Kullanıcı Klavuzu'' na her tıkladığınızda açık uygulamalar menüsü önünüze gelecek . N8'de denendi ve ÇALIŞIYOR . Umarım beğenirsiniz .

Modu verdiğim rar dosyası içindeki resource , sys , system klasörlerini x-plore yardımıyla C'ye atın ve ChangeHelpToOpenAppList.rmp dosyasını yine x-plore ile '' patches '' klasörüne atın . RomPatcher'a girin Allpatches Apply deyin ve ChangeHelpToOpenAppList.rmp dosyasını aktif edin . Add To Auto seçeneğini işaretleyerek bu dosyanın telefonunuzu her açıp kapadığınızda etkin olmasını sağlayın .

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler eline sağlık

klavuzu kaybetmek istemiyorum ekstra görünmüş olsa kayda değer olurdu

Ne işime yarıcak bu ? Basılı tutunca zaten gelio bu .s

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne işime yarıcak bu ? Basılı tutunca zaten gelio bu .s

Nasıl yorum bu böyle ? Emeğe saygısızlık yapıcaksan konuma neden girip yorum yapıyorsun ? Ama yine de cevap vereyim menü tuşuna basa basa kullandıkça yıpranıyor (Özellikle N8 deki gibi menü tuşunun hassas ve kolay yıpranabilir olduğu telefonlarda ) ve tuş bir süre sonra ekrandan bile daha dokunmatik hale geliyor . Yeterince açıklayıcı oldu mu ? Ben kimseyi bu modu kullanmaya zorlamıyorum . Senin indirme yapmanında bana bir faydası olmuyor .

lanternsoftun açık uygulamalar prosunu kullanıyorum ana ekrana kısayol koyunca da tam oluyo saygısızlık olmasın tabiki eline koluna sağlık ama güç tuşuna restart ekleniyosa burda seçeneklere de açık uygulamaları göster modu eklenebilir sanki kullanıcı klavuzunun üstüne değil de

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Modlari veya programlari hic kimse kendi yaptini belirtmiyor zaten sadece paylasiyor sen yapmadin gibi mesajlar tartismaya yonelik olucaktir o tur mesajlar yazmayalim.
Kendi paylasimini yapan belirtir zaten.

Tepkiler: Tuba

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modlari veya programlari hic kimse kendi yaptini belirtmiyor zaten sadece paylasiyor sen yapmadin gibi mesajlar tartismaya yonelik olucaktir o tur mesajlar yazmayalim.
Kendi paylasimini yapan belirtir zaten.

Anlayışın için teşekkür ederim Kurtuluş abi .

kardeş link error hatası veriyor yenilermisin indiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...