MOD Belle Extra Buttons Icon Angry Birds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eklentideki extra buttons'u kurdum.Şöyle bir hata verdi;

dostum 1.3 kurarsan sorunsuz yapabilirsin üstteki mesajımda link var
birde resource apps klasörü içindeki extra buttonsu sil istersen ben öyle yaptım

Peki 1.3'e 4 buton ekleniyormu ?

- - - Eklendi - - -

Peki 1.3'e 4 buton ekleniyormu ?

kardesim temayı çok beğendim varmı sende link atabilirmisin? Bu arada paylaşımın için teşekkürler.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

kardesim temayı çok beğendim varmı sende link atabilirmisin? Bu arada paylaşımın için teşekkürler.

walla önizleme bana ait deil ikonlar tanıdık geliyoda renkleri hatırlamıyorum adını hiç bilmiyom açıkçası ama tek istediğin ikon setiyse farklı bi kaç tema var bu ikonlarla

Benim soru arada kaynadı heralde

Tüh ya peki bu aydın kardeş bahsetmişti hani mif ismi falan filan bu 1.04 sürümünün ismini bulup bu angry birds mifini aynı isim yapıp değiştirsek olmazmı ?

- - - Eklendi - - -

Tüh ya peki bu aydın kardeş bahsetmişti hani mif ismi falan filan bu 1.04 sürümünün ismini bulup bu angry birds mifini aynı isim yapıp değiştirsek olmazmı ?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

zaten pro nun bütün versiyonlarında mif in ismi aynı. ama büyük ihtimal mif içersindeki ikon destekleri farklı o yüzden başka sürümlerde işe yaramıyo.

Bende e'ye yüklü e–resource–apps attığımda direk attı hiç değiştirilsinmi falan demedi

Peki ismini lantersoftunkiyle aynı yapıp deşiştirsem olabilirmi? Çok sordum ama

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Peki ismini lantersoftunkiyle aynı yapıp deşiştirsem olabilirmi? Çok sordum ama

kardeş ben bilemem sonuçta ikisi farklı pro muhakkak miflerin içeriğide faklıdır denemen lazım öğrenebilmenin tek yolu, bi sorun çıkartacağını sanmam en fazla uygulamanın ikonları görünmez oluşabilecek tek hata bence

XtraButtons_0x2005cb77.mif adı bu.

Sağol dostum bir deneyeyim

Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...