mod arşivleri neden paylaşılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
mod arşivleri neden paylaşılmıyor?
kafama takılan şey bu neden rambo_ft gibi mod arşivini paylaşan yok? Mod arşivlerimi yok yoksa mezara götürmeyimi planlıyolar? Anlamıyorum 

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Astrosman

Astrosman

Üye
Hepsini sıra sıra piyasaya sürmeyi düşünüyorlardır....

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bumu yani yazılım şirketimi burası yoksa yardımlaşma sayfasımı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok haklısın. Ben mod arşivimi kaç defa forumdan kaldırmayı düşündüm bu yüzden. Paylaşımcılık ruhu yok denecek kadar az. CFW yapımcılarının bazıları kendi yaptıkları modları 'meslek sırrı' diye saklamaya çalışıyorlar. Amaçları, yaptıkları CFW'de bulunan bir özelliğin başka hiçbir CFW'de kullanılmaması ve böylece o CFW'nin değer kazanmasıdır.

Afedersiniz ama, burada mod paylaşan özellikle yabancı forumdaki üyeler 'enayi'ler mi ki mod paylaşıyorlar?

OmegA çalışmalarımda kullandığım modlar yüzünden bana 'hırsız' damgası vuran üyeleri hatırlıyorum. Onların 'benim modumu çaldın' diye beni suçlamasını anlamıyorum. Halbuki ben modları yabancı sitelerde indirmiştim. Sadece bu indirdiğim modlar Türkiye'de sadece 1 sitede başkası tarafından paylaşılmış diye, bu mod onun mu oluyor?

anılbaran

anılbaran

Üye
benim arşivım bıle yok desem yerıdır onlıne çalışıyom çünki.Ayrıca kımse bisi paylasmak zorunda degil biraz nette araştır derim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu sayfanım amacı ne?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
paylasmicaksa ne halt yemeye bu sayfada cfw bizim istediğimiz gibi olmalı başkasının istediği gibi değil

anılbaran

anılbaran

Üye
paylasmicaksa ne halt yemeye bu sayfada cfw bizim istediğimiz gibi olmalı başkasının istediği gibi değil

yeteri kadar paylaşıldı zaten daha ne olsun baştan başla bakalım son sayfaya kadar git bir sürü mod var diymi kardeşim . Rambo zaten hepsini toplu halde paylaştı . Arşiv beklersen ooo bu sayfa açıldı diye herkes paylaşmak zorunda degil :) bide sen paylaş bakalım bu kadar istiyosan mesala dimi kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yeteri kadar paylaşıldı zaten daha ne olsun baştan başla bakalım son sayfaya kadar git bir sürü mod var diymi kardeşim . Rambo zaten hepsini toplu halde paylaştı . Arşiv beklersen ooo bu sayfa açıldı diye herkes paylaşmak zorunda degil :) bide sen paylaş bakalım bu kadar istiyosan mesala dimi kardeşim :)

katılıyorum :oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bende rambonun modları var bide 2-3 farklımod daha ben daha yeniyim bşy yok yani

anılbaran

anılbaran

Üye
bende rambonun modları var bide 2-3 farklımod daha ben daha yeniyim bşy yok yani

tamam işte dostum rambonun arşivde bütün modlar var zaten . Onlarla biişiler yapmaya çalış :) daha nası bir arşiv istiyorsun anlamadım dogrusu :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım burda sadece rambo mu bu işten anlıyo :) hiç mi farklı modları olan yok?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
rambo arşivi koyduğundan beri rambonun arşivde olmayan birsürü mod paylaşıldı forumda veya diğer sitelerde yani azcık araştırsanız ölür müsünüz hazıra alışınca armut piş ağzıma düş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu arada müjde gibi bir haber vereyim; T.C.K C6 çalışmalarımız bittiğinde yeni bir arşiv paylaşabilirim. Kesin değil.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
vaybe :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt