Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konunun hala ilgi görmesi çok hoşuma gidiyor. Demek ki MobyExplorer hala kullanılıyor. Hepinize bende teşekkür ederim...
varden_var70
Üye
kardeş ben şu şifreleme işini halledemedim ya :S
fifage
Üye
teşekkür ederim program cok hos fakat bir klasore gırdığımde geri gelemk istediğimde hata alıyorum bunun sebebş nedir?
raskal89
Üye
eline sağlık ama ben daha önce kullanıyodum sorun yoktu hafıza kartını değiştirdim şimdi yükledim veri erişimi izin yok olarak belirlendi dio bana yardım edermisiniz..
eline sağlık ama ben daha önce kullanıyodum sorun yoktu hafıza kartını değiştirdim şimdi yükledim veri erişimi izin yok olarak belirlendi dio bana yardım edermisiniz..
Bu program s40 telefonlar içindir. Eğer profil bilginde göründüğü gibi e65 kullanıyorsan s60 v3 başlığıyla açılmış konulardan daha işlevsel dosya yöneticisi bulup kullanmanı tavsiye ederim. Telefonun bunu çalıştırabilir bence daha iyisi varken uğraşma.