Moby DDDragon v1.6 S60v3 SymbianOS9.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
    Konu Sahibi
Moby DDDragon v1.6 S60v3 SymbianOS9.1

Evde belki kedi veya köpek beslediniz ama siz hic daha önce evde bir ejderha besledinizmi bu oyunla artik bir ev ejderhasina sahip olacaksiniz hemde yumurtadan ilk ciktigi andan beri müthis grafik ve ses efektleriy olan bu oyunda ejderhaniza telefonun mikraofonundan güzel sözler söyleyerek onu besleyip bakimini yapip ve onunla 10 mini oyun oynayip onun gelismesine yardimci olacaksiniz

mpy

mpy

Üye
yemek yedirilmiyor oyunda ... birde oyunları indirdim ama oyunlardada birşeye basınca atıyor hemen. bi sorun var gliba. genel itibariyle güzel birşeye benziyor ama sürekli oyundan atıyor çalışmıyor

sarp59

Üye
evet bende çözemedim bunu

turkordu

turkordu

Üye
Direkt lınk yokmuydu ya rapidden indirilmiyo telden indircem indiremiyom benim için bi direkt link ekler misin?

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
dostujm yorunlara bakılırsa oyun cırt yani işe yaramaz. Bi açıklama yapar mısın ??? :sn:

kanigen

kanigen

Üye
oyundaki müzikler ses efektleri güzel fakat yemek bölümünde bozukluk var herhalde ki yedirilmiyor birşey

poitor

poitor

Üye
yinede saol

Occ

Occ

Üye
araştırdım buldum linkleri hepsi full daha deneme fırsatı olmadı

bunları ben yüklemedim yabancı bi siteden kopyaladım

iyi eğlenceler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu forumda engelleyici var

linklerde ed harfinde önce c r a c k kelimesini yazın ama arada boşluk koymayın ben yazı engellenmesin diye öyle yaptım

Oké

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler

jatvalca

jatvalca

Üye
evet güzel oyun teşekkürler hemen indiriyorum

***zWrC***

***zWrC***

Üye
sağol...

bulentba

bulentba

Üye
istemediğin kadar virüs var içinde

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol

rapman

rapman

Üye
eline sağlık :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...