kaya031993 Üye Konu Sahibi webden giriyorum ama opera var deneyeyim ----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ---------- sağol kardeşlerim opera oldu ancak ama webde nasıl url kopyalanıyo bilen varsa yazsın
webden giriyorum ama opera var deneyeyim ----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ---------- sağol kardeşlerim opera oldu ancak ama webde nasıl url kopyalanıyo bilen varsa yazsın
Symbianist Üye kaya031993' Alıntı: webden giriyorum ama opera var deneyeyim ----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ---------- sağol kardeşlerim opera oldu ancak ama webde nasıl url kopyalanıyo bilen varsa yazsın Genişletmek için tıkla ... orta tuşa basılı tut
kaya031993' Alıntı: webden giriyorum ama opera var deneyeyim ----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ---------- sağol kardeşlerim opera oldu ancak ama webde nasıl url kopyalanıyo bilen varsa yazsın Genişletmek için tıkla ... orta tuşa basılı tut
USAForever Üye kaya031993' Alıntı: arkadaşlarım telefonuma mobitubianın tüm sürümlerini yükledim ama video izleyemiyorum tam izleyeyim diyorum hata veriyor ama youtube'da izledim herkes benim gibi videoya tıklıyor ve izliyor ilgilenirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... mobitubia yı hiç denemedim.
kaya031993' Alıntı: arkadaşlarım telefonuma mobitubianın tüm sürümlerini yükledim ama video izleyemiyorum tam izleyeyim diyorum hata veriyor ama youtube'da izledim herkes benim gibi videoya tıklıyor ve izliyor ilgilenirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... mobitubia yı hiç denemedim.