bayramq
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kayıt olurken ne gibi hata alıyorsunuz?merhaba hocam buna türkiyeden kayıt olmak mümkün değil gibi gözüküyor. siz kayıt oldunuzmu yardımcı olursanız cok sevinirim.hocam kaydolması mümkündeğil eğer kayıt olabiliyorsanız fazladan kayıt yaptırıp şifre göndermeniz mümkünmü.
Kayıt olmak için uygulamayı telefona yüklemek gerekiyormu?gecerli ülkelere ait telefon hattınızın olması gerekiyor aksi taktirde kayıt yapmıyor.benim için hakkaten cok önemli bir arkadaşıma bakıcam. eğer benim yerime kayıt olabilirseniz cok sevinirim. uzun süredir kayıt olmayı deniyorum bir türlü başaramadım.
Üzgünüm bende sadece TR kayıtlı cihaz var..evet pc dende kayıt olunabiliyor fakat geçerli ülkelere ait telefon hattınızın olması gerekiyor.
Programin dili rusca dir. Uye olamayanlara yada kullanamayanlara yardimci olabilirim...
Hangi ulkeden kayit olmak istiyorsunuz soyleyin bir uyelik acip vereyim size
hocam özelden şifre için mesaj attım.Kayit olmak isteyen arkadaslar benimle iletisime gecsinler hemen uyelik acip veririm
Cevap verildiselam hocam Rusya, Azerbaycan veya türkmenistan hiç farketmez. şimdiden çok teşekkürler.
hocam özelden şifre için mesaj attım.
Rica ederim takildigin biryer olursa yardimci olurum tekrar iyi gunlerbayramq hocam Yardımcı olduğunuz için cok teşekkür ederim.
google play linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama turkıye play storede yok. buyrun buradan yukleyın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rusya turkmenıstan kazakıstan tatarıstan ukrayna ve bırcok ulkeden arkadas edınebılırsınız bu program sayesınde ...ayrica program tamamen ucretsizdir.mesajlasmak falan sinirsiz hersey bedavadir kendim kullaniyorum milyonlarca kullanicisi olan bir program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?